in

Tienbeste Spongebobs op dvd

Op 3 juni brengt Paramount Home Entertainment de tien leukste afleveringen van Spongebob uit op een unieke verzamel-dvd, ter ere het tienjarig bestaan van de SpongeBob SquarePants serie in 2009. De dvd bevat bovendien de pilotaflevering ‘Help Wanted’ van de populaire animatieserie, die nog niet eerder is uitgebracht op dvd. Het schijfje kost 9,99 euro.

Op SpongeBob SquarePants: 10 Leukste Momenten staan de volgende afleveringen: Thee drinken bij Sandy, Meerminman & Mosseljongen, Cultuurshock, Broodje karate, Hoe is het om Meneer Krabs te zijn?, Octo is om, Kerkhof werktijden, Niet voor doetjes, Achtbaanhelden en de SpongeBob SquarePants kerstspecial (ofwel De eerste kerstmis).

In de pilotaflevering Help Wanted maken wij kennis met de wereld van Bikinibroek en komen wij te weten hoe SpongeBob, met behulp van een zeer speciale spatel, de frituurkok werd van de Korstige Krab. Deze aflevering is nog niet eerder op dvd verschenen.
 
 In de afgelopen tien jaar is SpongeBob SquarePants, het poreuze geesteskind van Stephen Hillenberg, uitgegroeid van een kinderontbijtshow tot een waar fenomeen binnen de populaire cultuur. In Nederland is SpongeBob nog altijd het populairste character in de doelgroep zeven tot tien jaar. Bij Nickelodeon is de serie dagelijks te zien en behoort het tot de top 5 best bekeken programma’s van de zender.

Netwerkontvanger van Sony

Nieuwe directeur Free Record Shop