in

Toegankelijke smart producten

NIEUW: Smart verlichting en meer, zonder moeilijke technologie – Slimme producten worden steeds populairder, vooral nu spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home steeds vaker worden gebruikt.

De meeste slimme producten die momenteel beschikbaar zijn, hebben een hub, gateway of brug nodig om te functioneren. Nedis SmartLife™ is anders – hiervoor is geen technische knowhow of extra hardware vereist. Er wordt gewoon verbinding met je WiFi-netwerk thuis gemaakt – waardoor het eenvoudig in te stellen en gemakkelijk in gebruik is.

Of mensen nu op zoek zijn naar een enkele smart lamp of hun hele huis willen automatiseren, Nedis kan consumenten helpen dit te realiseren. En het beste moet nog komen: het gevarieerde SmartLife-productassortiment wordt continu uitgebreid. Up-to-date met de nieuwste mogelijkheden die Smart Living te bieden heeft.

SmartLife™ is momenteel beschikbaar voor:

  • Verlichting
  • Bewaking
  • Veiligheid
  • Energie

Een eenvoudige app Een belangrijk voordeel van het Nedis SmartLife-concept is het feit dat verschillende soorten slimme oplossingen in één app op je smartphone zijn gebundeld. De gratis app, die beschikbaar is op Google Play en in de App Store, kan worden gebruikt voor het maken van schema’s en scènes voor de slimme apparaten of voor de bediening van een smart home vanaf elke gewenste plaats. De app kan ook worden gebruikt om apparaten automatisch in te stellen, afhankelijk van het tijdstip van de dag, beschikbaar licht, regen of zonneschijn.

Smart verlichting: WiFi-ledlamp Regel de lichtkleur en helderheid van je SmartLife™-lampen op afstand of automatisch. Stel voor elke gelegenheid de perfecte scène in – of het nu gaat om een filmavond of een romantisch diner. De Smart-lamp kan worden gebruikt als zelfstandig product of als onderdeel van een uitgebreid smart home.

  • WiFi – voor een eenvoudige installatie en bediening via de smartphone-app
  • E27, LED – milieuvriendelijk en mooi
  • RGBW – voor het regelen van de helderheid en kleur
  • Werkt met Amazon Alexa en Google Home

Blijf toevoegen! Lichtschakelaars zijn zonder twijfel de meest gebruikte aan- en uitschakelaars. Vervang de traditionele lichtschakelaars in je huis: via onze slimme wandschakelaars kun je de verlichting eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone of eigen stem. En natuurlijk kunnen de schakelaars nog steeds handmatig worden gebruikt.

Slimme plugs kunnen worden gebruikt om elk apparaat slim en bedienbaar te maken via de smartphone-app. Schakel apparaten op afstand in met je telefoon of stem, of plan alles in: van verlichting tot kookplaten en zelfs elektrische dekens, wanneer het jou het beste uitkomt.

En dat is nog niet alles wat deze plugs voor je kunnen doen. Met een handige stroommonitor kun je het energieverbruik van je apparaat meten, zowel op een bepaald moment als in een bepaalde periode. Zo kun je genieten van een milieuvriendelijk en smart leven.

Nedis SmartLife™ omvat ook verschillende sensoren en camera’s.

Meer informatie op www.nedis.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Een Bluetooth-luidsprekerserie met voor iedereen de perfecte luidspreker

Aan de slag met NewStar oplossingen