in

100 jaar IFA Berlin – 20% korting op het ticket

Nieuwsgierig naar wat de toekomst brengt? Wil je de nieuwste technologieën, gadgets en innovaties ontdekken die ons leven kunnen veranderen? Kom dan van 6 tot en met 11 september 2024 naar de IFA in Berlijn!

Dit jaar markeert een mijlpaal voor de IFA. De beurs viert haar 100-jarige jubileum als hét toonaangevende platform voor technologische innovatie, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Om het 100-jarige bestaan naar behoren te vieren, organiseert de IFA evenementen zoals het “Sommergarten-Festival” met hoogwaardige nationale en internationale artiesten. Er worden ook weer inspirerende keynotes en panels georganiseerd, die je op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de sector.

Vier de 100e verjaardag van de IFA met ons mee op ‘s werelds grootste technologiebeurs en koop nu alvast via onderstaande button je ticket met korting!

Als Nederlandse vertegenwoordiging van de IFA mogen wij tickets met 20% korting aanbieden!
Een dagkaart kost dan EUR 38,40 (i.p.v. EUR 48,-), een doorlopende toegangskaart kost € 52,- (i.p.v. € 65,-) en een vijfdaags ticket € 75,99 (i.p.v. € 95,-). Deze tarieven zijn geldig tot en met 31 mei 2024! Daarna gaat de ticketprijs omhoog.

Om het ticket te kunnen bestellen, moet je je eerst in de ticketshop registreren. Vervolgens kun je het gewenste ticket in het winkelmandje plaatsen. Vul bij “Discount Code” de vouchercode IFA20Netherlands in en klik op “Apply Code”.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Meer dan 10% van de Nederlandse consumenten geeft toe digitale intieme content van zichzelf te delen, waardoor privacy in gevaar komt

Wacom Movink: Het eerste OLED-pendisplay