in

TomTom GO 630

TomTom, kondigde op IFA de TomTom GO 630 aan. Een instap product in de Go range met veel interessante features. De TomTom GO 630 serie wordt geleverd met een voorgeïnstalleerde deur-tot-deur kaart van West-Europa. Het zal TomTom’s bekroonde software bevatten, de nieuwste navigatiefeatures en content waaronder Map Share, een hoge kwaliteit hands-free kit en uitgebreid rijstrookadvies. Bestuurders hebben bovendien gemakkelijk toegang tot gedetailleerde verkeersinformatie met de TomTom High Definition Traffic Receiver

Aanvullend geeft TomTom’s IQ Routes technologie gebruikers de meest efficiënte routeplanning die vandaag de dag op de markt te vinden is. Het overweegt alle mogelijke opties naar de uiteindelijke bestemming, rekeninghoudend met situaties die de reis kunnen vertragen, zoals verkeer op rotondes, drempels of verkeerslichten. Het houdt ook rekening met het verkeer doordeweeks en in het weekend, waardoor bestuurders de dagelijkse controle over hun routeplanning terug hebben en er zeker van zijn dat de TomTom GO altijd de snelste route neemt.

De TomTom GO 630 is beschikbaar vanaf najaar 2008. De aanbevolen verkoopprijs voor de TomTom 630 is Euro 299. De aanbevolen verkoopprijs voor de TomTom GO 630 met HD Traffic is Euro 349.

Sony gaat voor 200 HZ

Amilo gaat ook mini