in

Traceersysteem van TrackJack

TrackJack lanceert het eerste traceersysteem zonder abonnementskosten, dat te bedienen is met een mobiele telefoon en/of internet. Met de TrackJack Basic Edition kunnen personen of dieren opgespoord worden. Het systeem is te koop voor 149 euro via de webshop van TrackJack op www.trackjack.nl en bij Correct Electronics in Rotterdam.

TrackJack Basic Edition is een compact en mobiel traceersysteem waarmee op elk gewenst moment de locatie van het apparaatje opgevraagd kan worden. Dit gaat via sms en via een gratis persoonlijk internetaccount. Op het apparaat zit een alarmknop, waarmee de gekoppelde gebruiker, na het indrukken van deze knop, een bericht krijgt waarin staat dat het een Alert-oproep betreft waar de TrackJack zich op dat moment bevind.

Ook is het mogelijk om van mobiele telefoon naar TrackJack te bellen en kan er een veiligheidszone gecreëerd worden, door het instellen van grenzen waarbinnen de TrackJack (en dus de persoon) moet blijven. Gaat de persoon buiten dit gebied, dan krijgt de gekoppelde gebruiker hier bericht van.

Vodafone brengt Magic

Bijna een maand stand-by met Nokia