in

Transparante telefoon van LG

LG Electronics lanceert in Europa en Azië de eerste transparante mobiele designtelefoon ter wereld: de LG GD900 Crystal.

De Crystal is een trendsetter op het gebied van mobiele touchscreentelefoons. De telefoon is namelijk gebaseerd op transparantie. Het transparante Crystal Touchpad schuift moeiteloos onder het scherm vandaan en verspreidt een zachte, warme gloed. De LG GD900 Crystal is vanaf eind juni 2009 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 499 euro.

Het touchpad is gemaakt van uiterst duurzaam, gehard glas en is omlijst en versterkt met een speciale metaalrand van liquid metal. Dit is een sterk samengesteld metaal dat schokken en trillingen opvangt. 

De Crystal is meer dan alleen stijlvol. Het is een eyecatcher die ook opvalt door zijn geavanceerde navigatiefunctionaliteit. Het touchpad is op dezelfde manier te gebruiken als een laptop-mousepad. Daarnaast kunnen gebruikers de telefoon bedienen met Gesture Shortcuts: een nieuwe touch-navigatiemethode. Gesture Shortcuts verminderen de hoeveelheid handelingen die nodig zijn om toegang te krijgen tot multitasking features. Zo kunnen gebruikers tijdens het opstellen van een e-mail direct overschakelen naar de webbrowser door met hun vinger een symbool op het Crystal Touchpad te maken.LG heeft de telefoon eveneens voorzien van S-Class User Interface en van een chipset speciaal voor de weergave van multimedia- en grafische content. De S-Class UI in combinatie met de touch-features en extra processorsnelheid maken de Crystal tot een krachtige multimediagigant.

De telefoon heeft een 8 megapixel autofocuscamera die foto’s weergeeft op een hoge-resolutie 3-inch WVGA LCD-touchscreen. Het scherm kantelt foto’s automatisch en staat zo altijd garant voor de beste weergave. Daarnaast heeft de mobiele telefoon een mp3-speler en een maximale opslagcapaciteit van 32 GB voor het opslaan van muziek, foto’s en gegevens. Gebruikers kunnen het geheugen van de mobiele telefoon uitbreiden met behulp van de geheugenkaartslot. Ook WiFi ontbreekt niet.

Juice Pack Air voor de iPhone

Zonnepanelen met het hoogste rendement op de markt