in

Zonnepanelen met het hoogste rendement op de markt

Sanyo photo-voltaische panelen behoren tot de beste van de wereld qua rendement, kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast wetenschappelijke doorbraken in laboratoria breekt Sanyo ook door in de grote wereldmarkt van de zonnepanelen. Hun technologische leiderspositie stelt Sanyo in staat om zonnecellen met een rendement tot 19,3 % op grote schaal te produceren. Dit resulteert in competitief geprijsde PV panelen met het hoogste rendement op de markt.

De Sanyo NKH mono-crystallijne panelen zijn ontwikkeld om het meeste te halen uit elk dakoppervlak. De NKH panelen zijn amper 80 cm breed, waardoor ze makkelijk plaatsbaar zijn en in te passen tussen dakramen, schoorstenen, luchtgroepen, antennes. .. Met de kleine oppervlakte van amper 1.26 m² leveren deze panelen een piekvermogen van 205 tot 215 watt. Deze hoge efficiëntie wordt behaald dankzij de gepatenteerde Sanyo HIT technologie die de prestaties van zonnecellen 10% verbetert bij hoge temperaturen.

Sanyo garandeert 100% van het aangegeven vermogen bij aankoop en tot 80% van het minimaal vermogen tot 20 jaar. De panelen zijn vervaardigd uit een dubbel aluminium frame voor extra stevigheid en bestand tegen alle weersomstandigheden. De panelen zijn gemakkelijk en snel monteerbaar dus goedkoop om te installeren. Onderhoud is overbodig, de panelen worden natuurlijk gereinigd door de regen.

Transparante telefoon van LG

Retailer voegt waarde toe met Yormedia’s instap-streamer