in

Twee nieuwe Vaio-lijnen

Sony presenteert zowel dunne Vaio’s, de X-serie van 13,9 millimeter dikte, als krachtige multimedialaptops in de CW-serie. De X-serie wordt geleverd in drie kleuren: premium carbon, goud en hoogglans zwart. Ze hebben een beeldscherm van 11,1 inch en de verkoopadviesprijs is 1500 euro. De CW-serie is er in blauw, rood, roze, wit en hoogglans zwart. Deze laptops zijn zelfs geschikt voor 3D-gaming. De adviesprijs van deze laptop in 900 euro. Beide series worden geleverd met Windows 7 en ze zijn vanaf 22 oktober beschikbaar.

De CW-serie, ofwel de multimedialaptop, heeft een 16:9 beeldverhouding, hdmi-uitgang en bevat een Nvidia GeForce grafische kaart voor zowel bewerking van hd-videomateriaal als 3D-gamen. Boven het toetsenbord zit een speciale knop op het 14 inch led-backlight-scherm uit te zetten. Twee andere ‘shortcut’-knoppen zijn voor directe toegang tot internet en de Vaio-knop voor toegang tot de Media Gallery.

De dunne X-serie heeft een aluminiumbehuizing met koolstofvezels, waardoor de laptop slechts 780 gram weegt. Het toetsenbord is ruim en voorzien van een polssteun. Daaronder zit een multi-finger-touchpad voor intuïtief scrollen, toetsen en zoomen. Ook deze notebooks hebben een lcd-scherm met led-backlight. De batterij is acht uur te gebruiken, of zestien uur als de optionele LL-accu gebruikt wordt.

De laptop heeft twee usb-poorten, Gigabit ethernet en vga-poorten aangevuld met 802.11 b/g/Draft n en Bluetooth voor meer mogelijkheden onderweg. Ook beschikt deze laptop over een microfoon, ingebouwde webcamera, een hoofdtelefoonaansluiting en kaartsleuven voor Memory Stick en sd-media.

Dvd-projector voor mobiel entertainment

Win een wereldreis bij Ingram Micro