in

Twins Elite True Wireless oordopjes van Fresh ‘N Rebel

Creëer geluid dat alleen voor jouw oren is bestemd met de gloednieuwe Twins Elite True Wireless oordopjes van Fresh ‘N Rebel – Het Rotterdamse mobiele must-have merk Fresh ‘N Rebel lanceert een nieuw model in hun True Wireless oordopjes serie: De Twins Elite.

De Twins Elite hebben alles wat je nodig hebt en meer. Personaliseer geluid op jouw specifieke gehoor met Personal Sound door Audiodo™ en geniet van je muziek als nooit tevoren met Adaptive Hybrid ANC. Voer kristalheldere telefoongesprekken, verbind 2 apparaten tegelijk met je oordopjes en geniet van 9 uur speeltijd per enkele lading.

For your ears only: geluid dat alleen is bestemd voor jouw oren

We hebben allemaal een verschillend en uniek gehoor. De één hoort de hoge frequenties beter, terwijl de ander meer van de lage tonen hoort. Het betekent dat veel mensen iets van hun muziek missen, zonder het te weten. De Twins Elite oordopjes hebben de Personal Sound functie van het Zweedse Audiodo. Hiermee omarm je, je eigen unieke gehoor en creër je persoonlijk geluid.

“for your ears only”

De Fresh ‘n Rebel – Personal Sound app van Audiodo test je gehoor op alle frequenties en stemt het geluid specifiek af op de uitkomst. Nadat je een geluidsprofiel hebt gemaakt waarin frequenties worden versterkt of verminderd, kun je de intuïtieve equalizer in de app gebruiken om het geluid nog naar eigen voorkeur aan te passen.

Zet Personal Sound aan en hoor wat je al die tijd hebt gemist!

En er is meer..

Met Adaptive Hybrid Active Noise Cancelling (ANC) ervaar je een combinatie van ‘feedforward’ en ‘feedback’ ANC. De ‘adaptieve’ functie selecteert op basis van je omgeving automatisch het meest geschikte ruisonderdrukkingsniveau. Dit zorgt voor een stille en persoonlijke luisterervaring.

Beide oordopjes van de Twins Elite hebben 3 microfoons; 2 voor Active Noise Cancelling en 1 voor Environmental Noise Cancelling (ENC). De beamforming ENC microfoons verminderen omgevingsgeluiden en zijn gericht op het geluid van je stem, zodat degene die je belt ruisvrij geluid ontvangt.

Met de multipoint Bluetooth functie kun je 2 apparaten (bijvoorbeeld je telefoon en je laptop) tegelijk verbinden met je Twins Elite. De klikbare knoppen zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele bediening. Met 29 uur totale speeltijd en 9 uur per enkele lading, hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van de oordopjes. En na slechts 15 minuten snelladen, garanderen de oordopjes 4 uur speeltijd.

De Twins Elite worden geleverd met 3 maten zachte siliconen oordopjes die perfect in je oor passen. Ze zijn IPX4 spatwaterdicht en ondersteunen draadloos opladen. De oordopjes zijn verkrijgbaar in de meest stijlvolle kleuren Storm Grey, Silky Sand, Dive Blue en Deep Mauve.

De Twins Elite zijn verkrijgbaar voor 129,99 euro.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Waar dien je rekening mee te houden op het moment dat je een casino zonder Cruks bezoekt?

Nederlandse bedrijven lopen voorop in het gebruik van AI