in

Unieke industriële Small Form Factor PC met GPU-ondersteuning

Logic Supply lanceert unieke industriële Small Form Factor PC met GPU-ondersteuning voor beeldverwerkingsapplicaties.

De MC850-50 biedt high performance processing, geïntegreerde voeding en indrukwekkende uitbreidingsmogelijkheden, terwijl het kleine formaat behouden blijft dat benodigd is in veel machine vision-, interactieve digital signage-, VR-, Fog Computing-, Edge device- en IoT-applicaties.

De internationale industrieel en IoT-hardwarefabrikant Logic Supply (www.logicsupply.com) heeft zijn nieuwste MC850 small form factor computer met GPU-ondersteuning onthuld. Ook biedt het systeem Intel Kaby Lake processing.

De MC850 is net zo elegant als dat hij krachtig en flexibel is. Het systeem biedt configuraties die een breed scala aan geavanceerde rekentaken zullen aanspreken.

De MC850 Serie biedt compatibiliteit met de laatste generatie 10-series NVIDIA grafische kaarten en heeft een geïntegreerde voeding. Dit maakt de computer ideaal voor high-end beeldbewerking toepassingen, zoals machine vision, virtual reality, fog computing, edge devices, het industriële IoT en interactieve digital signage.

“In de almaar veranderende industrial computing omgeving zien we een toenemende vraag naar hardware die geavanceerde processorkracht behuist, tegelijk met aanvullende PCIe uitbreidingsmogelijkheden speciaal voor graphics-, gepatenteerde- en FPGA-kaarten,” zegt Logic Supply Senior Product Manager Murat Erdogan. “De MC850 is net zo elegant als dat hij krachtig en flexibel is. Het systeem biedt configuraties die een breed scala aan geavanceerde rekentaken zullen aanspreken. De MC850 combineert een grote rekenkracht met een strak, klein ontwerp, wat uniek is in de industriële computermarkt.”

De MC850-50 kan worden geconfigureerd met een 6e generatie Intel Skylake of 7e generatie Intel Kaby Lake processor, in zowel de Celeron, Pentium en Core i3, i5 of i7 variant. Het systeem ondersteunt tot 32 GB DDR4 RAM en tot 3TB storage, via mSATA en 2x 2.5’’ SSD drives.

Voor grafisch-intensieve toepassingen biedt de MC850-50 de NVIDIA GeForce 1060 dedicated GPU als optie. Ook is het mogelijk om het PCIe-uitbreidingsslot te gebruiken voor aanvullende netwerk en I/O-adapters. De geïntegreerde 300W direct-plug PSU zorgt voor een ingebouwde stroomvoorziening die de noodzaak voor een externe adapter, zoals vaak gebruikt voor kleine systemen, wegneemt.

Het systeem heeft een uitgebreide standaard I/O, waaronder HDMI, DisplayPort én VGA voor het aansluiten van meerdere beeldschermen, 4 USB 3.0-, 2 USB 2.0-, 2 COM- en 2 Gb LAN-poorten. De MC850-50 is compatibel met Windows 7-10 en Ubuntu Linux besturingssystemen.

Kijk voor meer informatie op www.logicsupply.com/nl-nl/mc850-50/ of neem contact op met een Logic Supply Solution Specialist via +31 (0)85 2733760.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Razer introduceert de Wolverine Ultimate

Tile introduceert Tile Pro-serie voor terugvinden spullen: Tile Style en Tile Sport