in

DigiFocus: Veilig samen werken op afstand met Zyxel Nebula Together uit de cloud

Door de COVID-19 beperkingen is de beroepsbevolking verspreid gaan werken. Voor bedrijven vormt het een uitdaging om connectiviteit te bieden met netwerkbronnen en bedrijfsmiddelen aan medewerkers op afstand.

Dit kan de kans op aanvallen vergroten, en het beheer, monitoren en ondersteunen van een meer fluïde manier van werken complexer maken. Zyxel komt mede hiervoor nu met een netwerkoplossing uit de cloud, Nebula Together. De USG FLEX Firewall-serie is door Zyxel toegevoegd aan de onlangs uitgebrachte firmware versie ZLD5.0. Daarmee wordt Nebula de meest uitgebreide cloud netwerkoplossing voor het mkb; een gezamenlijke aanpak van de steeds complexere beveiligingsrisico’s in het thuiswerktijdperk.

Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux, vertelt meer hierover: “Beperkingen die het afgelopen jaar aan bedrijven zijn opgelegd, grotendeels als gevolg van de COVID-19 pandemie, hebben de snelle verschuiving naar werken op afstand gestimuleerd. Volgens veel analisten zal deze ontwikkeling ook na COVID aanhouden. De eis om op afstand toegang te bieden tot het bedrijfsnetwerk creëert een groot aantal nieuwe uitdagingen voor met name het mkb, vooral wat betreft cybersecurity.”

De eis om op afstand toegang te bieden tot het bedrijfsnetwerk creëert een groot aantal nieuwe uitdagingen voor met name het mkb, vooral wat betreft cybersecurity

Nebula Together neemt de complexiteit van het beheer van meerdere netwerken weg en biedt gecentraliseerde beveiliging om het mkb een complete beheerde netwerkoplossing uit de cloud te bieden die voorheen alleen beschikbaar was voor grotere bedrijven.

Van der Putten: “Circa vijf jaar geleden introduceerden we ons cloudplatform Nebula. Het heeft er onder andere voor gezorgd dat netwerken veel makkelijker en sneller te implementeren zijn. Met Nebula Together breiden we de oplossing nu uit met een firewall. De introductie van Nebula Together is eigenlijk een samensmelting van de totale expertise die we met Zyxel de afgelopen jaren met het cloudplatform opbouwden op het gebied van access points, switches en de gateways.”

Met Nebula Together breiden we de oplossing nu uit met een firewall

De nieuwe Nebula Together-updates van Zyxel, met een uitgebreid portfolio van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke, Nebula-compatibele draadloze access points, netwerkswitches en firewalls, zijn ontworpen om gebruikers inzicht te geven in de voordelen van de Nebula cloud-managed oplossing. Hiermee kunnen verschillende gedistribueerde netwerken beheerd, bewaakt en beveiligd worden vanuit één intuïtief platform.

Voor meer informatie over welk technologieën en features Nebula Together allemaal precies omvat, zie deze video:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

TCL Europe tilt TV- en geluidservaring naar een hoger niveau en lanceert C-serie TV en TS8132 Soundbar

Bringly en Paazl sluiten handen ineen voor lokale en duurzame bezorgervaring