in ,

Veiligheid: het perfecte cadeau voor Moederdag

Het is moeders eigen om het hele gezin goed in de gaten te houden. Deze Moederdag kun je haar een handje helpen met bijvoorbeeld de Ring Video Doorbell 2 als cadeau. Zo kan ze een oogje in het zeil houden én zien of haar pakketjes op tijd bezorgd worden – ook als ze zelf een dagje weg is.

Om te zorgen dat ze ook weer veilig thuiskomt, installeer je voor haar eenvoudig de Spotlight Cam. Die bevat bewegingssensoren gekoppeld aan ledspots om het tuinpad te verlichten. De Ring Stick Up Cam zorgt voor een extra gevoel van veiligheid. Dankzij deze camera is niet alleen haar huis beter beschermd, maar kan ze ook haar huisdieren in de gaten houden wanneer ze een dagje op pad is. Hieronder vind je meer informatie over de producten.

Ring Video Doorbell 2

199 euro op ring.com

Dankzij de glasheldere 1080 HD-video en tweerichtingsspraak kan je moeder het huis in het oog houden en met bezoekers communiceren via haar smartphone, tablet of pc, waar ze zich ook bevindt.

Bij je moeder voelde je je altijd veilig. Zorg nu dat zij zich ook veilig voelt met de Ring Video Doorbell 2. Zo ontvangt ze bijvoorbeeld een pushbericht als de camera beweging detecteert. Daarnaast kan ze Live View inschakelen om de voordeur in de gaten te houden. De Ring Video Doorbell 2 past op elk huis en bevat een quickrelease-batterij, zodat de deurbel kan opladen zonder het apparaat te demonteren. En wanneer je moeder geniet van een ontspannen vakantie, kan ze bijvoorbeeld familieleden of buren toevoegen als gebruiker om het huis extra te beveiligen.

Stick Up Cam

Vanaf 199 euro op ring.com

Op kantoor, bij de buren of aan de andere kant van de wereld: waar je moeder ook is, met de flexibele Stick Up Cam voor binnenshuis en buitenshuis is het net alsof ze thuis is. Ze kan checken of haar pakketjes bezorgd worden en wat haar huisdieren thuis uitspoken terwijl zij op pad is. De Stick Up Cam zorgt voor een gevoel van rust. Met pushberichten op haar smartphone of tablet, Live View met HD-video en tweerichtingsspraak is ze altijd thuis.

Spotlight Cam Battery

Vanaf 229 euro op ring.com

Moeders, we kunnen niet zonder hen. Ze leren ons bijna alles wat we weten, ze zorgen voor ons, ze houden ons veilig en ze staan altijd achter ons.

Ook de Ring Spotlight Cam Battery houdt het huis veilig. Het is een veelzijdige, draadloze HD-camera die het hele huis in de gaten houdt. Dankzij de ingebouwde spots heb je 24 uur per dag helder beeld én verlichting, dus zelfs ’s nachts. Voor extra veiligheid beschikt de Ring Spotlight Cam Battery over een ingebouwde sirene. Zo worden indringers afgeschrikt en kan je moeder rustig slapen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Duizenden HP printer gebruikers gedupeerd na software update

Denon introduceert krachtige AVR’s met spraakbesturing in de S-Serie