in

Denon introduceert krachtige AVR’s met spraakbesturing in de S-Serie

De toonaangevende producent heeft de betaalbare S-Serie uitgebreid met Dolby Atmos Virtual Height Technology, verbeterde connectiviteit en geavanceerde multiroom-mogelijkheden. Vandaag kondigde Denon®, al sinds 1910 wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige home entertainment en persoonlijke audioproducten, een nieuwe lijn AV-receivers aan: de S-Serie (AVR-S650H, AVR-S750H en AVR-S950H).

De AV-receivers zijn voorzien van de legendarische versterking en geluidskwaliteit van Denon, evenals de allerbeste connectiviteit, nieuwe Dolby Atmos Height Virtualization Technology, ingebouwde HEOS voor draadloze multiroom muziekstreaming en een verbeterd installatieproces. De S-Serie is bedoeld voor iedereen die zijn entertainmentervaring drastisch wil verbeteren tegen een betaalbare prijs.

“De nieuwe AVR’s uit de 2019 S-Serie van Denon bieden muziek- en filmliefhebbers een eenvoudige en betaalbare oplossing om hun traditionele soundbar of oude AVR te upgraden.”

“De nieuwe AVR’s uit de 2019 S-Serie van Denon bieden muziek- en filmliefhebbers een eenvoudige en betaalbare oplossing om hun traditionele soundbar of oude AVR te upgraden. De S-Serie is voorzien van functies als automatische ruimtekalibratie en audio-optimalisatie en biedt een toonaangevende geluidskwaliteit. De serie is hiermee een aanvulling op iedere thuisbioscoop”, aldus Michael Greco, Senior Director of Global Brand Management bij Sound United. “Bij iedere update worden de versterking, DSP’s en onderdelenkeuze opnieuw onder de loep genomen door technici van Denon. Zo wordt de fantastische audiovisuele ervaring gewaarborgd. Denon heeft de A/V-prestaties dit jaar verbeterd door Dolby Atmos Height Virtualization Technology, eARC en ALLM-ondersteuning toe te voegen. Luisteraars kunnen ook profiteren van de nieuwste draadloze multiroom muziekstreamingtechnologie en eenvoudige muziekbediening met behulp van de spraakbesturingssystemen van *Amazon Alexa, Google Assistant en Siri.”

Alle drie de AVR’s bieden ondersteuning voor eARC (Enhanced Audio Return Channel) en ALLM (Auto Low Latency Mode voor gaming). Dit zijn functies van de nieuwste HDMI 2.1-specificaties, ter voorbereiding op het verwachte 8K-tv-tijdperk.

*Nog niet beschikbaar in Nederland en België.

Denon AVR-S650H

De AVR-S650H is de enige 5.2-kanaals AVR in het assortiment van Denon. De AVR is een 5.1-thuisbioscoopinstallatie met de allerbeste geluidskwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Naast de reeds genoemde uitgebreide mogelijkheden op het gebied van streaming, spraakbesturing en connectiviteit, biedt hij ook een eenvoudige, toonaangevende installatie. Met de nieuwe, directe toegangsknoppen op het voorpaneel is ook het gebruiksgemak toegenomen.

Dankzij ingebouwde HEOS kun je muziek luisteren in meerdere ruimten en deze met je stem bedienen.

De AVR’s uit de S-Serie zijn voorzien van ingebouwde HEOS-technologie. Muziek kan hiermee draadloos van uiteenlopende gratis en premium streamingsdiensten, zoals Spotify, Deezer, TuneIn, Sound Cloud, Tidal en meer, naar compatibele HEOS-apparaten worden gestreamd. De afstandsbediening heeft onze interactie met elektronica veranderd en spraakbesturing heeft een vergelijkbaar effect. De Google Assistant en Apple Siri spraakbedieningsassistenten kunnen worden gebruikt om het volume aan te passen, een nummer over te slaan en meer. Consumenten kunnen ook overal in huis draadloos van hun favoriete muziek genieten. Speel hetzelfde nummer in alle ruimten, of selecteer een ander nummer voor iedere verbonden ruimte via verschillende streamingsdiensten.

Toonaangevende installatie

De Denon Setup Assistant neemt gebruikers mee door het stap-voor-stap installatieproces. Hierdoor zijn de AVR’s uit de S-Serie eenvoudig om aan te sluiten en snel klaar voor gebruik. Technici van Denon weten dat iedere ruimte zijn eigen akoestische uitdagingen kent. Daarom is de AVR-S650 voorzien van de hoogwaardige ruimtekalibratietechnologie van Audyssey waarmee de aangesloten luidsprekers en AV-receiver worden gemeten en worden afgestemd op iedere unieke omgeving. Dit zorgt voor een meeslepende audioervaring. Ook aan de vinylliefhebber is gedacht. De AVR-S650 is voorzien van een phono-ingang voor de aansluiting van een draaitafel.

Installatie en gebruiksgemak

 • Ruimtekalibratie en geoptimaliseerde ruimte-akoestiek: Keuze uit EQ-kalibratietechnologieën van Audyssey voor eenvoudige, nauwkeurige installatie en dynamische volumeregeling.
 • Quick Selects: Er zijn vier Quick Select-knoppen op het voorpaneel en op de afstandbediening waarmee je de geluidsvoorkeuren voor iedere bron kunt opslaan.
 • Remote apps (iOS/Android/Kindle): Denon AVR-afstandsbediening voor de basisbediening en -installatie van de AVR’s. Audyssey MultiEQ editor app verkrijgbaar (betaald) voor verdere aanpassing van de EQ-curve in de ruimte.

Video en HDMI

 • Nieuwe eARC: Enhanced Audio Return Channel biedt nu ondersteuning voor de audiotransmissie van de nieuwste verliesvrije en 3D-audio-formaten van de tv rechtstreeks naar de AV-receiver via de aangesloten HDMI-kabel.
 • Nieuwe HDCP 2.3: Voldoet aan de nieuwste kopieerbeveiligingsnormen op alle HDMI-poorten.
 • Nieuwe Auto Low Latency Mode (ALLM): Ondersteuning voor gamen op de Xbox One met lage latentie en vereist een geschikte tv.
 • Fantastische kleuren: 4:4:4 kleurenresolutie, BT.2020, HDR10, Dolby Vision-compatibiliteit en
 • Hybrid Log-Gamma (HLG)-ondersteuning.
  4K Ultra HD: 4K Ultra HD/60 Hz full-rate pass through en 4K video upscaling.

Audio en surroundgeluid

 • Nieuwe Dolby Atmos Height Virtualization Technologie: Upmix Dolby-content om gevirtualiseerde hoogtekanalen toe te voegen (via een toekomstige firmware-update op 7CH-modellen).
 • Meeslepende 3D-audio (alleen 7CH AVR): Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual: X upmixing van DTS-gecodeerde content.
 • Verliesvrij surroundgeluid: Ondersteuning voor Dolby True HD en DTS HD Master Audio.
 • Premium DAC: Decodering van audio in hoge resolutie dankzij 32bits AKM DAC.
 • Hi-Res Audio: De mogelijkheid om tot 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC en WAV-verliesvrije bestanden te decoderen, evenals DSD 2,8 MHz en 5,6 MHz muzieknummers.
 • Universele weergave: Weergave van MP3-, WAV-, FLAC-, ALAC- en DSD- (2,8/5,6 MHz)bestanden is mogelijk via de USB-ingang op het voorpaneel.

Muziekstreaming en slimme thuisomgeving

 • Nieuwe feestmodus: Speel de audio van je tv af in alle ruimten. Speel geluid van de AVR tegelijk af in alle ruimten of bundel met andere thuisapparaten die zijn voorzien van HEOS om overal in huis naar tv-geluid of andere HDMI/digitale/analoge bronnen te luisteren.
 • Ingebouwde HEOS: wifi-muziekstreaming en multiroom audiotechologie met compatibele componenten. HEOS ondersteunt gratis en premium muziekdiensten zoals: Spotify, Deezer, TuneIn, Tidal, Sound Cloud en meer.
 • Ingebouwde AirPlay 2: Gebruik AirPlay 2 om muziek draadloos naar de AV-receiver te streamen of koppel aan andere compatibele luidsprekers om je muziek overal in huis af te spelen.
 • Moeiteloze spraakbesturing: Werkt met Google Assistant of Apple Siri voor handsfree bediening van je draadloze muziek en AVR.
 • Voorzien van Bluetooth en WiFi: Stream muziek draadloos en speel af in een tweede ruimte of op speakers met HEOS via de gratis HEOS- app.

De AVR-S650H (€479), AVR-S750H (€579) en AVR-S950H €699 zijn nu verkrijgbaar bij erkende Denon-dealers. Voor meer informatie over de S-Serie van Denon kun je kijken op www.denon-hifi.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Veiligheid: het perfecte cadeau voor Moederdag

Ouders moeten vaker met hun kinderen gamen