in

AVR-fabrikant lanceert instap-AV-versterkermodellen

Vooraanstaande AVR-fabrikant lanceert instap-AV-versterkermodellen AVR-X550BT/AVR-X250BT met tal van functies en een krachtig geluid

Denon introduceert een aantal uitzonderlijke instap-AV-versterkers voor een ongelooflijk concurrerende prijs. De AVR-X550BT en AVR-X250BT leveren de bekende, toonaangevende audiocapaciteit van het bedrijf in combinatie met een breed scala aan functies, zonder de hoofdprijs te betalen. Daarmee zijn de modellen de perfecte eerste stap voor beginners op het gebied van thuisbioscopen.

De AVR-X550BT biedt full 4K compatibiliteit, Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log-Gamma), ARC (Audio Return Channel) en Bluetooth draadloze audiostreaming naast een breed scala aan andere fantastische eigenschappen. Het beperkt alle technische snufjes tot slechts één HDMI-kabel naar je tv.

Naast de indrukwekkende lijst met afkortingen en technologieën die het model toekomstbestendig maken, is hij ook nog eens eenvoudig te installeren, instellen en bedienen. Denon’s toonaangevende begeleide Setup Assistant en Graphical User Interface dragen hier aan bij. Bovendien wordt de AVR-X550BT met een microfoon geleverd waarmee de gebruiker het model kan kalibreren op aparte luisterruimten voor optimale audioprestaties. Met de speciale app voor de 500-serie kun je de AVR-X550BT met je telefoon bedienen.

Bovendien zorgen de aanwezige Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio-decodering voor bioscoopgeluid van audioformaten in hoge resolutie.

Dankzij de 130W-output, aangedreven door hoge stroom discrete eindversterkers op alle vijf de kanalen, heeft het model meer dan genoeg kracht om alle spanning en sensatie van je thuisbioscoop te leveren. Bovendien zorgen de aanwezige Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio-decodering voor bioscoopgeluid van audioformaten in hoge resolutie. Het 5.2 ontwerp kan ook twee subwoofers aan voor diegenen die behoefte hebben aan zelfs nog meer vermogen in het lage frequentiegebied.

Als je liever naar wat nummers luistert die staan opgeslagen op je smartphone, hoef je alleen maar gebruik te maken van de Bluetooth-functie van de AVR’s. Deze kan tot acht apparaten onthouden, dus de hele familie kan naar hun favoriete tracks luisteren. De vijf HDMI-ingangen maken het pakket compleet. Je kunt dus ieder denkbaar apparaat aansluiten.

Zijn jongere broertje, de AVR-X250BT, heeft een beperkt functiepakket voor een nog aantrekkelijkere prijs.

Belangrijkste kenmerken van de AVR-X250BT

5.1-kanaals AV-receiver met 130 W per kanaal

 • Genoeg vermogen om je kamer met het unieke Denongeluid te vullen 4K/60 Hz full-rate pass-through, HDR, ARC en HDMI CEC
 • Toekomstbestendige normen en praktische HDMI-verbinding op de TV met slechts één kabel 5 HDMI-ingangen met volledige HDCP 2.2-ondersteuning (op 3 ingangen)
 • Groot aantal ingangen voor je blu-rayspeler, gameconsole en meer Bluetooth Music Streaming
 • Speel gemakkelijk tracks af direct vanaf je smartphone of tablet Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio
 • Fenomenaal geluid met audioformaten met hoge resolutie Setup Assistant
 • Moeiteloze installatie en instelling Intelligente ECO-modus
 • Energiebewust zonder afbreuk te doen aan prestaties

Extra hoofdkenmerken van de AVR-X550BT

 • 5.2-kanaals AV-receiver met 130 W per kanaal
 • Twee subwooferuitgangen Automatische kalibratie van luidsprekers via microfoon
 • Perfecte egalisatie per kamer MP3-, WMA-, FLAC- en MPEG-4/AAC-tracks via USB aan de voorkant
 • Ondersteuning voor alle gebruikelijke bestandsformaten voor muziek Dolby Vision
 • Verbeterde video-ervaring van Dolby Vision gecodeerde content Denon 500 serie remote app
 • Handige bediening via een smartphone

De AVR-X550BT (€ 349) en de AVR-X250BT (€ 279) zullen in mei 2018 verkrijgbaar zijn bij geautoriseerde Denon-verkopers.

Ga voor meer informatie naar www.denon.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe A3 en A4 zakelijke inkjetseries komen tegemoet aan de hoge eisen van drukke werkgroepen

Scherp geprijsde ASUS ZenFone 5 vanaf nu verkrijgbaar in Benelux