in

Vertigo 6 genomineerd voor drie European Excellence Awards

Vertigo 6, part of Happy Horizon, is drie keer genomineerd bij de European Excellence Awards. De Letterprins app, ontwikkeld in opdracht van de Radboud Universiteit staat op de shortlist in de categorieën ‘Science & Education’ en ‘Data Driven & Automated Communications’.

De Clickmaster campagne, die Vertigo 6 ontwikkelde voor Logitech G, maakt kans op een prestigieuze European Excellence in de categorie ‘Event & Experiential Marketing’.

We zijn mega trots en verrast om niet één, maar drie nominaties te hebben ontvangen bij de European Excellence Awards,” zei Mike Hendrixen, mede-oprichter bij Vertigo 6. “De erkenning van ons werk in niet één, maar meerdere categorieën is een bewijs van de innovatieve en effectieve aanpak die we nastreven in onze campagnes. We zijn ontzettend blij met de erkenning van onze gezamenlijke inspanningen met Letterprins en Logitech G. We feliciteren alle andere genomineerden en ons zusje EF2, part of Happy Horizon in het bijzonder met hun nominatie samen met KiKa.”

Over de European Excellence Awards

De European Excellence Awards belonen uitstekende prestaties op het gebied van pr en communicatie sinds 2007. Met categorieën van interne communicatie tot public relations, bieden de Awards een compleet overzicht van de meest succesvolle campagnes in Europa. De winnaars van de European Excellence Awards worden tijdens een awardshow op 8 december in Berlijn bekendgemaakt. Vertigo 6 won al vier keer eerder een European Excellence Award, waaronder die voor beste bureau in Europa in 2019.

Alle nominaties zijn terug te vinden op: https://www.excellence-awards.com/shortlist/

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

MOTIV HOME – Krachtig geluid voor in en om het huis

Telecomonderzoek ACM Q2 2023: Flinke groei mobiel dataverbruik en glasvezel, consumenten stappen weinig over