in

Vol basgeluid in elke kamer van je huis

De nieuwe actieve subwoofers uit de CONCEPT-reeks – Teufel biedt ongecompliceerde surround sound met de nieuwe actieve subwoofers CONCEPT 8 en CONCEPT 12 in aantrekkelijk geprijsde productsets

Overal in huis van vol basgeluid genieten kan vanaf heden met de nieuwe CONCEPT 8 en CONCEPT 12 van Teufel. Deze uiterst krachtige actieve subwoofers combineren integrale 5.1 versterkertechnologie met een veelheid aan aansluitingen en een handig bedieningselement. Passende speakers zoals de Teufel CONSONO 25, CONSONO 35 en ULTIMA 20 kunnen rechtstreeks op de subwoofers worden aangesloten met de meegeleverde speakerkabel. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van een televisie of pc aansluiten en genieten van optimale surround sound in de huiskamer of de gameruimte.

Alle feiten in vogelvlucht

 • Actieve 5.1 subwoofers CONCEPT 8 en CONCEPT 12
 • Ingebouwde versterker met Bluetooth 5.0 met aptX en AAC en HDMI met ARC/CEC
 • Ondersteuning voor Dolby Digital en Pro Logic 2
 • De CONCEPT 12 biedt ondersteuning voor DTS Surround
 • Dynamore voor een bijzonder ruimtelijk geluid (5.1) en wijds stereopanorama (2.1)
 • Aansluitingen: 2x HDMI (1x In, 1x ARC), optical-in, USB-C (geluidskaart), stereo cinch-in
 • Uitgangen voor vijf satellietspeakers en 35 watt uitgangsvermogen per kanaal
 • CONCEPT 8: 120 watt met 8 inch downfiring subwoofer
 • CONCEPT 12: 150 watt met 12 inch frontfiring subwoofer en een verwijderbare stofkap
 • Inclusief een 25 meter lange speakerkabel op rol en een afstandsbediening
 • Verlicht bedieningselement aan de bovenzijde voor eenvoudige bediening vanaf een bureau

Bas in elke kamer van het huis

De nieuwe actieve subwoofers uit de CONCEPT-reeks van Teufel leggen een solide basfundament voor vijf kleine tot middelgrote satellietspeakers. Deze kunnen net als een televisie of pc rechtstreeks op de subwoofers worden aangesloten. Met subwoofers in twee formaten en een verscheidenheid aan speakersets valt er altijd een optimale audio-oplossing te vinden voor elke locatie in huis, of het nu gaat om een kleine gameruimte of grote woonkamer. De CONCEPT 8 is voorzien van een naar onder gerichte (downfiring) driver met een diameter van 20 cm (8 inch) die uiterst lage tonen tot een niveau van 33 Hz aankan. De CONCEPT 12 biedt met zijn grote, naar voren gerichte (frontfiring) basmembraan met een diameter van 30 cm (12 inch) nog krachtiger basprestaties en een peilloos diepe kickbass tot een niveau van 22 Hz. Beide subwoofers bieden ondersteuning voor zowel 5.1-configuraties als klassieke stereoconfigurati es met slechts twee satellietspeakers (2.1).

Surround sound voor iedereen

Om de introductie van zijn nieuwe CONCEPT-reeks te vieren, biedt Teufel aantrekkelijk geprijsde productsets aan. Het gaat om combinaties van de nieuwe subwoofers met speakers als de ultracompacte CONSONO 25, de veelzijdige CONSONO 35 en de uiterst krachtige ULTIMA 20. Zowel de CONCEPT 8 als de CONCEPT 12 wordt geleverd met een 25 meter lange speakerkabel op rol. Gebruikers beschikken op die manier voor elke speaker over een kabel in de juiste lengte. Alle belangrijke functies kunnen rechtstreeks worden bediend via een bedieningselement aan de bovenzijde van de subwoofer, iets wat bijzonder handig uitkomt als de subwoofer onder een bureau staat opgesteld. In dat geval komt de bijgeleverde afstandsbediening ook goed van pas.

Aansluitingen voor alles en iedereen

Beide subwoofers kunnen via bluetooth geluidssignalen van mobiele telefoons oppikken en zijn voorzien van een USB-C-aansluiting en ingebouwde geluidskaart voor rechtstreekse aansluiting op een Mac of pc. In het ideale geval kan een televisie met een HDMI-kabel worden aangesloten om via Audio Return Channel (ARC) alle signalen van om het even welke geluidsbron naar de subwoofer te verzenden. Via dezelfde verbinding kunnen de subwoofers uit de CONCEPT-reeks besturingssignalen uitwisselen met televisies en andere compatibele HDMI-producten. Dat betekent dat het audiosysteem tegelijkertijd met de televisie wordt ingeschakeld en het volume via de televisieafstandsbediening kan worden geregeld. Beide subwoofers zijn voorzien van optische digitale ingangen en analoge stereo cinch-ingangen.

Prijzen en beschikbaarheid

De CONCEPT 8 en CONCEPT 12 zijn per direct verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor de hieronder vermelde 2.1- en 5.1-productsets.

CONCEPT 8: setprijs
CONSONO 25 CONCEPT “2.1-set” voor 399,99 euro
CONSONO 25 CONCEPT Surround “5.1-set” voor 549,99 euro
CONSONO 35 CONCEPT Surround “5.1-set” voor 599,99 euro
ULTIMA 20 CONCEPT Surround “5.1-set” voor 749,99 euro

CONCEPT 12: setprijs
CONSONO 25 CONCEPT Surround Power Edition “5.1-set” voor 749,99 euro
CONSONO 35 CONCEPT Surround Power Edition “5.1-set” voor 799,99 euro
ULTIMA CONCEPT Power Edition “2.1-set” voor 699,99 euro

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Samen razendsnel opladen

Synology kondigt BeeStation aan: laagdrempelige opslag en back-up