in

Windows sneller en stabieler

De suite van TuneUp Utilities 2010 is verbeterd en uitgebreid met TuneUp Turbomodus en TuneUp Live-optimalisatie. TuneUp Utilities is Windows optimalisatiesoftware die gebruikers van Windows XP, Vista of Windows 7 de mogelijkheid biedt de computer sneller en stabieler te maken of aan te passen naar eigen smaak. Het pakket kost 39,95 euro.

TuneUp heeft veel functies geïntegreerd om Windows pcs te verbeteren en zo de software suite nog makkelijker te gebruiken. Het gebruiksvriendelijke Start Center toont de gebruiker direct of er problemen of vertragingen zijn en welke optimalisatietaken er nog moeten worden uitgevoerd.

In plaats van de gebruikelijke zeven categorieën, worden nu nog maar vier velden getoond, te weten Systeemonderhoud, Betere prestaties, Problemen oplossen en Windows aanpassen. Gebruikers hebben via deze velden snel en direct toegang tot de nieuwe optimalisatiefuncties van de laatste versie van TuneUp Utilities.

De nieuwe versie van TuneUp Utilities ondersteunt Windows XP, Windows Vista en Windows 7 en werkt op zowel 32- als 64-bit versies. De nieuwe versie is vanaf heden verkrijgbaar en is te downloaden via www.tuneup-software.nl.

Gebruikers van oudere versies kunnen voor 24,95 euro hun versie opwaarderen. Er is ook een gratis evaluatieversie te downloaden die dertig dagen geactiveerd blijft.

Konami introduceert Yu-Gi-Oh accessoirelijn

Nieuwe netwerkmediaspeler van Eminent