in

Full-touch miljonairs watchphone van Samsung

Op de Miljonair Fair 2009 toonde Samsung de nieuwste watchphone met full-touch display. Deze S9110 is de dunste ‘horlogetelefoon’ ooit. Deze luxe editie heeft een verkoopadviesprijs van 999 euro en is uiteraard verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Er zijn maar honderd stuks te koop.

Dankzij de geavanceerde ‘surface mounting’-technologie van Samsung is de S9110 met amper 11,98 mm de dunste watchphone ter wereld. Deze unieke telefoon is in een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren verkrijgbaar. Wie op zoek is naar een exclusieve mobiele telefoon met een vooruitstrevend design, kiest voor deze watchphone.

De watchphone heeft een 1,76 full-touch display dat speciaal is aangepast aan de vorm van het polshorloge. Het display laat zich volledig aanpassen aan de stijl van de drager van dit unieke lifestyle statement. Met dit unieke fashion-item blijf je overal stijlvol met iedereen in contact. Zelfs je e-mail checken via Outlook gaat makkelijk en snel.

Deze ‘limited edition’-watchphone wordt geleverd in een handgemaakte horlogekist. Bij een toestel van dit kaliber horen natuurlijk exclusieve accessoires, zoals een stijlvolle Bluetooth headset en een daarop aan te sluiten stereo koptelefoon.

Konami introduceert Yu-Gi-Oh accessoirelijn

Nieuwe netwerkmediaspeler van Eminent