in

Nieuwe netwerkmediaspeler van Eminent

Eminent presenteert een nieuwe mediaspeler, de EM7080 hdMedia RT. Deze hd-netwerkmediaspeler speelt films af van een interne harddisk, usb-harddisk en van alle computers in het thuisnetwerk. Dankzij de nieuwe generatie Realtek chipset speelt de hdMedia RT alle gangbare bestandsformaten af. De speler heeft een adviesprijs van 149,50 euro.

De EM7080 hdMedia RT mediaspeler speelt films van een interne harde schijf af op tv. Elke 3. 5 inch harddisk past in het apparaat, maar je kunt ook het interne geheugen gebruiken als opslag van foto’s, muziek, film en video. Ook zijn er twee usb-poorten voor het aansluiten van een geheugenstick of externe harde schijf

De downloadfunctie in de hdMedia RT maakt het mogelijk om films te downloaden via Usenet-nieuwsgroepen. Tijdens het downloaden hoeft de computer niet aan te staan. De hdMedia RT zorgt voor het repareren en uitpakken van binnengehaalde mediabestanden en speelt ze direct af op tv. Bovendien biedt het apparaat dankzij ondersteuning voor Dolby AC3 en DTS downmix helder geluid dat te vergelijken is met een bioscoopervaring.

Full-touch miljonairs watchphone van Samsung

Scansonic komt met twee nieuwe tafelradio’s