in

Wowwee introduceert Cinemin voor Apple

Leuk die video functie op je micro apparatuur. Maar met zo’n klein schermpje als van een iPhone of iPod is het niet erg comfortabel films kijken. WowWee Technologies brengt hier verandering in met de jongste technologie onder de naam: Cinemin Swivel. Deze knikbare onderweg-projector heeft een adviesprijs van 350 euro en is verkrijgbaar vanaf september.

Met deze pocketprojector is de gebruiker niet langer gebonden aan de tv, het witte doek of saaie vergaderruimtes. Zelfs zakelijke presentaties kunnen ter plekke op een muur gestraald worden. Je bekijkt films op de muur van de skihut, cruiseboot of nachttrein. Ideaal om de videofunctie van de iPod en iPhone mee te gebruiken.

Gebruikmakend van een Texas Instruments DLP Projectie chip wordt het 60 inch beeld helder en maakt het gebruik van een hoog contrast. Geen vage schimmen op het doek maar heuse films, presentaties of art. Ook andere audio video-apparaten dan de bekende Appleproducten kunnen moeiteloos worden aangesloten op de Cinemin. De speciale infrarood converters zorgen ervoor dat alles gemakkelijk geconverteerd wordt naar de Cinemin. Speciaal ook is de draai stand waardoor de Cinemin de naam Swivel draagt. De projector kan een hoek van 90 graden maken waardoor presentaties op een vlakke muur, schuin tentdoek of plafond allemaal even gemakkelijk bereikbaar zijn.

Naast de Cinemin Swivel zullen in 2010 nog het Cinemin Station voor optimaal geluid en de Cinemin Stick met extra geheugen verschijnen. Alle benodigde kabels zitten bijgesloten en de levensduur van de batterij in ongeveer 3 uur.

Verkoop- en productinfo: Sablon Nederland of kijk op www.wowwee.com.

Een ontvanger voor zes draadloze apparaten

Logitech onthult nieuwe draadloze presenters