in ,

Zyxel introduceert Aurora smart home beveiligingscamera

Nieuwe slimme thuiscamera met nachtzicht monitort je huis terwijl je afwezig bent – Zyxel introduceert Aurora – een thuiscamera met nachtzicht om ook in het donker een ​​oogje in het zeil te houden.

Met de full HD, full-color nachtzicht live-bewaking en real-time mobiele meldingen, zal de Aurora gebruikers gemoedsrust geven over de situatie aan het thuisfront terwijl ze van huis zijn.

Of het nu gaat om de kinderen of huisdieren in de gaten houden, of de hal of garage monitoren, de Aurora camera legt momenten vast op kristalhelder Full HD 1080p video en ziet kleuren, zelfs in omgevingen met weinig licht. Met de 2-weg audio-functie, horen gebruikers hun kinderen wanneer ze gamen en kunnen de kinderen vermanen hun huiswerk te gaan maken door ze toe te spreken via hun smartphones. De Aurora camera wordt geleverd met 16 GB opslagruimte, wat voldoende is voor een hele week dagelijkse opnames in HD.


Dankzij de unieke driehoekige vorm en de gratis accessoires in een doos, is Aurora in staat om elke hoek met veelzijdige plaatsing opties te dekken; ongeacht of het nu bevestigd is op een vlakke ondergrond, op een magnetisch oppervlak of een bestaand camerastatief, of zelfs het plafond of de muur.

Beheer alles van de app
Er zijn geen laptops vereist, want met de Aurora app, zijn gebruikers in staat om:

  • de camera in drie stappen op te zetten,
  • geen belangrijke momenten te missen door video’s te kijken of op te nemen,
  • zone opsporing of event getriggerde opnames op te zetten voor nauwkeurige gebiedsmonitoring,
  • en direct push-notificaties te ontvangen wanneer een incident is gedetecteerd.

“Met de toevoeging van Aurora aan ons portfolio willen we thuisgebruikers voorzien van betere digital home-oplossingen en daarbij willen we hun betrouwbare netwerk partner zijn,” aldus Bill Su, AVP van Zyxel’s Smart Living Business Unit. “Met de Aurora camera en de uitgebreide mobiele app brengen we een geheel huis, van de kelder tot de zolder, binnen handbereik van de gebruiker en maken we het digitale leven gemakkelijk.”

“Met de toevoeging van Aurora aan ons portfolio willen we thuisgebruikers voorzien van betere digital home-oplossingen en daarbij willen we hun betrouwbare netwerk partner zijn,”

De Aurora is te combineren met Synology NVR en zijn Surveillance Station oplossing, die Aurora gebruikers een schaalbare storage-oplossing biedt. Deze storage-oplossing strekt zich uit tot de publieke cloud, desktopmanagement opties, intelligente video-analyses en multi-cam monitoren op één scherm.
De Aurora accessoires, waaronder een alarmpieper en PoE modules, zullen beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2017. Meer informatie over Aurora is onder meer hier te zien.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Meer verkooppersoneel op de winkelvloer beste antwoord tegen ‘showrooming’

Pre-order Xperia™ XZ Premium van Sony gestart met Sony Hi-Res Audio Headphone t.w.v. €300 cadeau