in

80 miljoen Nokia-bellers kunnen e-mail checken

Nokia breidt haar aanbod mobiele telefoons met Microsoft Exchange ActiveSync-support uit naar alle Nokia S60 3rd Edition toestellen. Daarmee levert Nokia het breedste productaanbod voor ondersteuning van deze meest toegepaste oplossing voor zakelijke mail en messaging. Nokia gaat Mail for Exchange ook standaard beschikbaar stellen op toekomstige edities van de Nokia Eseries en de Nokia Nseries.

Er zijn zo’n 80 miljoen Nokia S60 3rd Edition toestellen wereldwijd uitgeleverd. Al deze bellers zijn vanaf nu in staat via Exchange Server hun e-mailaccount te raadplegen.

Nokia-gebruikers bij organisaties die met Exchange werken kunnen Mail for Exchange kosteloos op hun toestel installeren, zonder te moeten betalen voor extra diensten of abonnementen. Installeren kan op verschillende manieren: via de e-mail installatie-plug-in op het startscherm, door de applicatie te activeren vanuit de Downloadmap, of via de Settings Wizard (afhankelijk van het type toestel). Als de applicatie eenmaal is geïnstalleerd, kan de gebruiker met zijn bestaande dataservice real-time toegang krijgen tot zijn zakelijke e-mail, agenda, contactlijst, taakoverzicht en bedrijfstelefoonlijst, via een beveiligde verbinding.

Het Exchange ActiveSync-protocol is compatibel met heel veel toesteltypen, ook van andere leveranciers, maar gebruikers van een Nokia toestel hebben de beschikking over meer mogelijkheden. Zo zijn features als mail-prioriteiten, waarschuwingen bij dubbele agenda-afspraken, een standalone wereldwijde adreslijst-applicatie om snel contactgegevens van collega’s te achterhalen en het downloaden en bewerken van allerlei soorten attachments functies die kritische gebruikers van hun mobiele mailapplicatie verwachten.

Week van de alfabetisering: een mobieltje dat voorleest

Lost update iPhone problemen op?