in ,

Samsung stroomlijnt productlijn op IFA

Onder het motto ‘Seamless Experience’ wil Samsung producten naadloos aan elkaar verbinden. Op IFA viel te zien dat Samsung zijn producten steeds meer in lijn brengt zodat een samenhangend productassortiment ontstaat voor een totale multimedia beleving, zoals ze het zelf aangeven. Zo lanceert Samsung op IFA 2008 een ultradunne serie designtelevisies, de meest geavanceerde Blu-ray Disc-speler, een flash HD camcorder en een MP3-speler die MP3-muziek op zijn best laat klinken.

Samsung toont met de 7-serie haar visie op de toekomst van TV-technologie. De Crystal Design TV’s uit de 7-serie vormen de nieuwe standaard in multimedia en home entertainment.
De Crystal Design TV’s zijn 50% minder diep dan hun voorgangers. De diepte van deze TV’s is slechts 44,4 mm.
Dee serie Full HD LCD TVs biedt met de Smart LED technologie de meest diepe zwarttinten en de hoogste contrastwaarden die er tegenwoordig zijn. De TV’s bevatten technologische innovaties op het gebied van beeldkwaliteit, design en mediatoepassingen.
Op IFA 2008 presenteert Samsung twee Organic Light-Emitting Diode (OLED) TV’s van 14,1 en 31 inch, s werelds platste 52 inch LCD TV, een quadruple Full HD LCD TV en een 200 Hz LCD TV, onder het motto de TV van de toekomst.
De hoogglanszwarte BD-P2500 Blu-ray Disc-speler heeft aantoonbaar meer te bieden dan zijn voorgangers. Voor een maximale beeld- en geluidervaring beschikt deze Blu-ray Disc-speler over een HQV processor en ondersteunt het nieuwe HD- audioformaten.
De Samsung BD-P2500 is vanaf 15 oktober 2008 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 399,- inclusief BTW.
Met een Full HD 1080i/p (25 frames per seconde) opnamesnelheid is de op flash-gebaseerde Samsung HMX20C compact en eenvoudig te bedienen. Deze camcorder heeft een eigen docking station om de camcorder gemakkelijk op te laden en direct aan te sluiten op een HDTV. De camcorder legt de videobeelden vast op een flashgeheugen van 8GB. De Samsung HMX20C is in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 799,- inclusief BTW.
Samsung wil met de Q1 de MP3-speler met ’s werelds beste geluidskwaliteit lanceren. De Q1 MP3-speler is hiervoor uitgerust met DNSe™ 3.0 (de verbeterde versie van DNSe 2.0). DNSe 3.0 bevat vele geluidverbeteringstechnologieën zoals een audio upscale-functie, die ontbrekende geluidsreeksen herstelt. De Q1 analyseert ook de genres van de MP3-muziekbestanden en geeft de songs direct het juiste EQ-effect mee. De Q1 MP3-speler komt uit met een geheugen van 4GB, 8GB en 16GB.

Sony gaat voor 200 HZ

Amilo gaat ook mini