in

DigiGames: Injustice 2, LEGO City Undercover, Star Trek: Bridge Crew VR

Bekijk hier de trailers en reviews van Injustice 2, LEGO City Undercover, Star Trek: Bridge Crew VR.

Injustice 2
Injustice 2 biedt de nieuwste DC-fighting game ervaring dat uitbreidt op de bovenmenselijke showdowns van de vorige titel. Creëer en verbeter de ultieme versie van je favoriete DC personages met unieke en krachtige uitrustingen die je in de loop van het spel verdient. Voor het eerst hebben spelers de controle over hoe hun personage eruit ziet, vecht en zich ontwikkeld over de verschillende game modi.

Platforms: PS4, XBox One
Review: PU.nl

LEGO City Undercover
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Group® hebben vandaag de lancering aangekondigd van LEGO® CITY Undercover. Een avontuur boordevol actie waarin spelers in de rol van geheimagent Chase McCain de wrede Rex Fury moeten opsporen om zo eindelijk een eind te maken aan zijn misdaadgolf in de stad. LEGO® CITY Undercover, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros.

Platforms: Nintendo Switch, WiiU, PS4, Xbox One en PC
Review: GameKings

Star Trek: Bridge Crew VR
Betreed een sterrenship van de Federatie in de nieuwe virtual reality game van Ubisoft en ga waar niemand anders ooit is geweest. Star Trek™: Bridge Crew, de virtual reality game waar spelers als lid van de Starfleet de ruimte ontdekken, is nu verkrijgbaar voor PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive. Star Trek: Bridge Crew is ontwikkeld door Red Storm Entertainment, een Ubisoft studio, onder licentie bij CBS Consumer Products en kan cross-platform gespeeld worden.

Platforms: PS4, PC
Review: IGN

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Bowers & Wilkins lanceert het Architect Frame

Sony lanceert spectaculaire BRAVIA OLED A1 TV commercial