in

Bowers & Wilkins introduceert nieuwe verfijnde afwerkingen voor de bekroonde Px7 S2E en Px8 hoofdtelefoons

Het gerenommeerde Britse audiomerk Bowers & Wilkins heeft twee nieuwe hoogwaardige afwerkingen geïntroduceerd in zijn portfolio van hoogwaardige, meermaals bekroonde over-ear hoofdtelefoons, de Px7 S2e en Px8.

  • Twee nieuwe hoogwaardige afwerkingen voor de meervoudig bekroonde draadloze Px7 S2e en Px8 hoofdtelefoon voor over de oren.
  • De nieuwe Px7 S2e Ruby Red heeft een dieprode afwerking, terwijl de nieuwe Px8 Dark Forest is afgewerkt met luxueus donkergroen nappaleder.
  • De twee nieuwe afwerkingen breiden het kleurenpalet van de over-ear hoofdtelefoons van het merk verder uit.

De nieuwe afwerkingen Px7 S2e Ruby Red en Px8 Dark Forest vormen een uitbreiding op het reeds uitgebreide kleurenassortiment – de grootste keuze aan kleuren die Bowers & Wilkins voor hoofdtelefoons heeft aangeboden tot nu toe.

De twee nieuwe afwerkingen versterken de unieke benadering van het merk op het gebied van design, dat ervoor zorgt dat de hoogwaardige audioproducten er net zo goed uitzien als dat ze klinken. Beide nieuwe modellen blijven toonaangevende, bekroonde audioprestaties bieden die perfect passen bij hun verfijnde ontwerp en luxueuze materialen.

De nieuwe Px7 S2e Ruby Red en Px8 Dark Forest zijn vanaf 18 september verkrijgbaar voor respectievelijk €429 en €699 bij bowerswilkins.com en geselecteerde verkooppunten.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Zelf een gameserver beginnen? Dit heb je nodig!

De voordelen van draadloos opladen op een standaard