in

De ThinkPhone25: Motorola’s nieuwe smartphone voor professionals

Vandaag kondigt Motorola – onderdeel van Lenovo – de nieuwe ThinkPhone25 aan, een smartphone die ontworpen is voor professionals. De telefoon combineert Lenovo’s jarenlange expertise in betrouwbare apparaten met Motorola’s toonaangevende innovatie op het gebied van mobiele technologie.

Boordevol geavanceerde beveiligingsfuncties en naadloze software-integratie met Lenovo ThinkPads, is de ThinkPhone25 ontworpen voor klanten die betrouwbaarheid in hardware zoeken, zonder in te boeten aan efficiëntie en functionaliteit.

De ThinkPhone25 garandeert vijf Android® OS-upgrades en beveiligingsupdates tot 2029. Zo hebben klanten toegang tot de nieuwste Android-versies en toekomstige AI-innovaties van Motorola. Ook is ThinkShield ingebouwd: een uitgebreide reeks van hardware- en AI-gebaseerde beveiligingsfuncties die bescherming bieden tegen malware, phishing en andere cyberrisico’s. ThinkPhone25 beschikt ook over de nieuwe Moto Secure, die wordt aangestuurd door moto ai en op de achtergrond werkt om de privacy van gebruikers te beschermen. Malwaredetectie en phishingdetectie identificeren automatisch bedreigingen en waarschuwen gebruikers voor verdachte websites, zodat gevoelige gegevens beter beschermd blijven. Andere beveiligingsfuncties zijn netwerkbeveiliging, Wi-Fi-beveiliging, vergrendelschermbeveiliging en meer.

De ThinkPhone25 is MIL-STD 810H-gecertificeerd1, wat betekent dat het toestel uitvoerig is getest volgens 14 procedures om aan militaire duurzaamheidseisen te voldoen. Met extra sterk Corning® Gorilla® Glass 7i en Aramidevezel, dat sterker is dan staal2, hoeven klanten zich geen zorgen te maken over valschade of krassen als ze de telefoon in hun werktas moeten opbergen. De IP68-waterbestendigheid3 beschermt de telefoon tegen stof, vuil en zand, en maakt hem bestand tegen onderdompeling in zoet water, tot 1,5 meter, gedurende maximaal 30 minuten. Of klanten nu zaken doen in Marokko of Zwitserland, de ThinkPhone25 biedt gemoedsrust in extreme weersomstandigheden, van -30ºC tot 60°C, en bij 95% luchtvochtigheid. Al deze bescherming wordt gecombineerd in een opvallend ontwerp, met premium afwerkingen en een elegante Carbon Black kleur.

De ThinkPhone25 helpt gebruikers om hun productiviteit te verhogen en optimaal gebruik te maken van het volledige Lenovo ThinkPad-ecosysteem met Smart Connect4. De naadloze integratie tussen apparaten maakt eenvoudig schakelen tussen de ThinkPhone25, een tablet en een Windows-pc mogelijk, met slechts één toetsenbord en muis. Kopieer een afbeelding of tekst van je telefoon en plak het op je laptop, of sleep van het ene apparaat naar het andere. Met Smart Connect kunnen gebruikers de telefooncamera ook gebruiken als een hoge-resolutie webcam, meldingen stroomlijnen en een 5G-hotspot delen tussen apparaten. Het maakt de ThinkPhone25 de ultieme tool om onderweg productief te blijven.

Bovendien biedt het compacte 6,36” Super HD pOLED-scherm gebruikers 13% meer resolutie dan de vorige ThinkPhone. Videogesprekken, presentaties en afbeeldingen zien er rijker en dynamischer uit, wat vooral waardevol is voor bedrijven die vertrouwen op nauwkeurige visuals voor samenwerking.

Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over een lege batterij tijdens een zakenreis of lange dag op kantoor. De krachtige batterij van de ThinkPhone25 gaat tot 34 uur mee6, en als hij moet worden opgeladen, levert de TurboPower™ 68W-oplader binnen slechts 11 minuten voldoende vermogen voor een hele dag6,7. Het universele USB-C®-ontwerp van de oplader is compact, maar krachtig genoeg om ook een laptop volledig op te laden, zodat gebruikers minder hoeven mee te nemen op zakenreizen of vakanties.

Met een krachtige MediaTek Dimensity 7300-processor en 256GB ingebouwde opslagruimte5 biedt de ThinkPhone25 genoeg ruimte voor alle apps en bestanden die nodig zijn voor een zakelijk apparaat. De eSIM maakt het gemakkelijk om van provider te wisselen tijdens reizen naar het buitenland, en 6Ghz Wi-Fi-connectiviteit zorgt ervoor dat gebruikers grote bestanden kunnen uploaden en videogesprekken kunnen voeren zonder enige vertraging

Tot slot is de ThinkPhone25 beschikbaar met een zakelijk ondersteuningspakket, inclusief drie jaar garantie, een Clean OS, Zero Touch Management, één jaar Moto Devices Manager, één jaar Software Control en een CO2 Offset-certificaat8.
Beschikbaarheid
De ThinkPhone25 van Motorola is vanaf midden november verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van €499,99

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Meer dan de helft van de Nederlanders is van plan Black Friday aankopen te doen

Moto g75 5G: Ontworpen om lang mee te gaan