in

Actie ter promotie van de Eminent Video Grabber

Om ervoor te zorgen dat mensen massaal hun videobanden naar dvd gaan omzetten met de Video Grabber is Eminent de campagne Herleef je vakantie van 1983 gestart. PR-inspanningen hebben tot dusver geleid tot de nodige media-aandacht voor de Eminent Video Grabber. De Nederlandse leverancier zet Point of Sale materiaal in voor op de winkelvloer.

Beelden van die onvergetelijke vakantie uit 1983, de eerste verjaardag van zoon of dochter en die schaatswedstrijd op een mooie winterdag. Vastgelegd op videoband liggen bij vele huishoudens de dierbaarste herinneringen in een doos op zolder. Met de Video Grabber biedt Eminent nu de oplossing voor het omzetten van videobanden naar dvd.

De Eminent Video Grabber is een compact en gebruiksvriendelijk product om videobeelden op dvd te zetten. Sluit de Video Grabber aan op een pc of laptop om videomateriaal voorgoed te redden.

Eminent biedt met Point-of-Sale materialen (POS) ondersteuning voor op de winkelvloer. Op grote posters is te zien hoe drie vrienden de beelden van een videocamera en videorecorder opslaan op de computer. Verder zijn er wobblers voor bevestiging aan het schap en Eminent dealers delen flyers uit ter promotie van de Video Grabber. 

Eminent dealers sturen een e-mail naar communications@eminent-online.com om het promotiemateriaal voor de Video Grabber gratis aan te vragen.

Leukste winkelstraat van Nederland ligt in Haarlem

Usb in grappige lollipopvorm