in

Alle computers op TV

Het nieuwe Nederlandse elektronicabedrijf Dutchtronics heeft de PConTV gelanceerd. Een consumentenproduct dat alle computers in huis overneemt en volledig integreert in de televisie.

Anders dan de bekende mediastreamers zijn niet alleen de mediabestanden naar de TV te halen, maar zijn alle computers in huis volledig toegankelijk via de televisie. Consumenten kunnen op deze manier hun eigen mediagebruik voor honderd procent zelf bepalen. Gemiste televisie-uitzendingen, vervolguitzendingen en internetfilms kunnen op ieder gewenst moment worden bekeken.
 
Alle applicaties van de computer worden naar de TV gehaald. Daarbij beperkt de PConTV zich niet tot het maken van een verbinding met één computer, maar verbindt hij alle computers in huis met de TV. Het eeuwige gestoei met snoertjes en de laptop is hiermee voorbij. De PConTV van Dutchtronics speelt vooral in op de behoefte aan eenvoud, bedieningsgemak en hoge kwaliteit (full HD 1.080p). Iedereen die een PC kan bedienen kan ook met de PConTV overweg. Een draadloos toetsenbord of afstandsbediening is voldoende om de computers via de TV te bedienen.
 

Ronald Ravel benoemd tot Sales & Marketing Manager

Film ‘huren’ op de Xbox