in

Allerkleinste, compacte routers van Sitecom

In de Pure E-motion-lijn van Sitecom wordt nu de X-serie geïntroduceerd. De serie bevat de kleinste ‘N’-routers in de wereld met Internal High Performance Antenna technologie. De routers en adapters uit de lijn Pure E-motion X-series zijn voorzien van de laatste draadloze netwerktechnologie ‘N’ en maken het niet alleen voor ervaren gebruikers, maar ook voor beginners mogelijk om eenvoudig een snelle en beveiligde draadloze netwerkverbinding tot stand te brengen thuis of op kantoor.

De Pure E-motion X-series bestaat uit drie verschillende oplossing die worden vertegenwoordigd door X-symbolen (X1 – blauw, X2 – groen en X3 – oranje). Elk symbool komt overeen met het aantal Internal High Performance antennes geïntegreerd in de routers. De gebruiker kan gemakkelijk de juiste technologie kiezen dankzij de tabel op de achterzijde van de verpakking.

Afhankelijk van de verwachte snelheid, bereik en de gebruikte applicaties, kan de gebruiker eenvoudig nagaan welk model past bij zijn of haar behoeften. Voor elke X-series router heeft Sitecom een compatibele usb-adapter ontwikkeld. Beide zijn gemarkeerd met hetzelfde gekleurde label die geplaatst is op de voorkant van de verpakking.

Oefenen als verpleegster op de DS

Voorjaarscollectie Canon met 35 nieuwe producten