in

Voorjaarscollectie Canon met 35 nieuwe producten

Als een volleerde weerman presenteerde marketing directeur Hans Smittenaar van Canon de nieuwe voorjaarscollectie van het bedrijf. Over het algemeen ziet Canon het wat betreft dit voorjaar positief in en verwacht het bedrijf de grootste groei in de segmenten Spiegelreflex en HD video. Maar het zijn de compactcameras waarvoor Canon het meeste nieuws biedt Twee modellen springen er volgens Smittenaar uit. De Powershot SX200IS en de Powershot D10

Twee modellen springen er volgens Smittenaar uit.
De Powershot SX200IS; een nieuw superzoom model in een opvallend compacte body. Met een groothoekobjectief (28 mm) met 12x optische zoom.
De eerste outdoor camera van Canon is de Powershot D10. Het toestel heeft het uiterlijk van een mini-duikboot. Hij is waterdicht tot 10 meter, overleeft een val van anderhalve meter op een stenen voer en werkt nog bij een temperatuur van -10 graden.
In het totaal brengt Canon dit voorjaar 35 nieuwe producten uit waarbij de superplatte Digital Ixus 100 de blikvanger is op gebied van elegantie, disingn en kleur gebruik.

Golla collectie 2009 is binnen

Nieuwe draadloze SingStar microfoons