in

Almeerse werkzoekenden en werkgevers in IT vinden elkaar tijdens de tweede Inspiration Academy

Betaald Voetbal Organisatie Almere City FC, ICT-bedrijf Ultimum en organisatieadviesbedrijf Lenard & Lenard, organiseren op maandag 11 november de tweede Inspiration Academy. Deze tweede editie is een vervolg op de succesvolle sessie eerder dit jaar in juni.

Dit vervolg is geïnitieerd om o.a. Almeerse professionals en talent te enthousiasmeren over werken in IT. Tevens is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij het netwerk in de Business Consultancy via Lenard & Lenard. Tijdens de bijeenkomst gaan de bezoekers een hoop leren en komen zij in contact met de drie de organisatoren.

De sprekers nemen de aanwezigen o.a. mee in de wereld van (white)hacking, zelfontwikkeling en talentmanagement. Jörgen Raymann zal als local hero zijn visie delen over investeren in jezelf. De locatie voor het evenement is de thuisbasis van Almere City FC, het Yanmar Stadion. Vanaf 18.15u is de inloop waarna het programma om 18.30u zal starten.

Voor Almere door Almere

Voortbouwend op het succes van vorige keer is besloten een nieuwe editie te organiseren. Het resultaat van vorige keer, waarbij van de 60 bezoekers 6 meteen een baan vonden, onderstreept des te meer het belang van dit soort evenementen. Deze Inspiration Academy met als thema “Do IT” zal nog interactiever worden, door verschillende vormen van workshops. Kortom alles in het teken van “Do IT”, oftewel durven is doen!

Zowel Almere City FC, Ultimum als Jörgen Raymann en Lenard & Lenard dragen Almere een warm hart toe. Ze vinden het zonde om al het talent dat rondloopt in deze nog steeds snelgroeiende stad, naar andere plaatsen te zien vertrekken. Met de komst van een Hogeschool blijven meer jonge Almeerders in hun stad studeren en kiezen ook studenten uit andere streken steeds vaker voor een opleiding in Almere. Tegelijkertijd groeien de toekomstperspectieven voor starters en meer ervaren professionals, bij al de verschillende (IT-)bedrijven. Deze avond is dan ook dé kans om te netwerken en een stageplek of nieuwe baan te vinden bij een echt Almeers bedrijf.

Geïnteresseerden kunnen zich (gratis) aanmelden via: ultimum.nl/academy

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Geniet van digitale geluidskwaliteit met Sony’s DAB+ assortiment

WIN de DigiTip: Geniet van een waterdichte stereo ervaring met de Soundcup-D van Hama