in

Amacom lanceert samenwerking met audiomerk Majority

Amacom heeft onlangs een mooie nieuwe samenwerking gelanceerd met het Britse merk Majority.

Amacom, The Amazing Company B.V. heeft onlangs het merk AndaSeat aan haar...

Sinds de oprichting in 2012 heeft Majority zich geconcentreerd op het gebruik van baanbrekende technologie om hoogwaardige consumentenelektronica te ontwikkelen voor een betaalbare prijs. Innovatie vormt de kernwaarde van het merk om aan de groeiende behoeften van de audiomarkt te voldoen.

Met ingang van heden zal Amacom als distributeur van Majority in de Benelux optreden en de inkoop, verkoop en distributie van het audiomerk verzorgen.

Sound connects us

De producten van Majority worden door media en gebruikers alom geprezen en beoordeeld om de enorm goede prijs-kwaliteitverhouding. Majority kan met trots zeggen dat zij luistert naar het publiek om nieuwe, verbeterde producten te ontwikkelen van hoogwaardige kwaliteit. Na registratie biedt Majority maar liefst 3 jaar garantie op haar producten.

Plant a tree

Majority zet zich voortdurend in om de impact op het milieu te verminderen. Daarom heeft Majority in 2020 het ‘Plant a tree with Majority’-initiatief gelanceerd. Voor elk verkocht product of elke nieuwsbriefabonnee plant Majority een boom.

Gevarieerd samengesteld assortiment

Amacom biedt een gevarieerd assortiment aan audioproducten van Majority; van actieve boekenplankluidsprekers tot soundbars en van een DAB- en FM-radio tot een partyspeaker. Bent u al partner bij Amacom? Bekijk in dat geval het assortiment van Majority in het online bestel- en informatiesysteem Quecom. Heeft u nog geen toegang tot Quecom en bent u nog geen relatie van Amacom? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via een van onze accountmanagers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Logitech MX Brio 705 review

Jabra kondigt tweede generatie Elite 8 Active en Elite 10 oordopjes aan