in

Ambient light displays voor opvallende productpresentatie

Liquavista heeft ColorBright gelanceerd, het eerste display platform dat is gemaakt met gepatenteerde electrowetting-technologie. De displays zijn vooral bedoeld voor marktsegmenten waarbij horloges en diverse accessoires, bijvoorbeeld voor mobiele telefonie, worden tentoongesteld. De display is bijzonder helder en kan in diverse vrolijke kleuren worden gemaakt.

‘Het is een spannende periode voor Liquavista en onze klanten, nu we verder gaan dan het bewijzen van de technologie en ons nu op verkoop richten,’ vertelt Mark Gostick, CEO van Liquavista. ‘Geen andere displaytechniek kan zo’n wauw-effect creëren met kleur, contrast en innovatief design met reflectoren. Het product wordt er gewoon door getransformeerd.’

‘Overal om ons heen zien we eenvoudige led-displays die voor bijna alle elektronische apparaatjes en gadgets gebruikt worden. Maar het grijs-met-zwarte uiterlijk ervan is lang niet zo aantrekkelijk en helpt het ontwerp van een product niet echt naar voren te komen’, stelt David Fisher, Design Director bij Seymour Powell.

Het opvallende is dat ontwerpers zelf aan de slag kunnen met een idee voor een display. Op de website www.liquavista.com staat zelfs een filmpje dat de mogelijkheden van het platform toont. Ook is er een eenvoudige design-tool te vinden.

Liquavista levert zowel standaard als custom displays die gemaakt zijn met het Liquavista ColorBright platform. De standaarddisplays zijn er in diverse kleuren en kunnen gepersonaliseerd worden door middel van reflecterende elementen.

Verander fotos in pratende videos

Rugzak met ingebouwde camera voor de wintersport