in

Gouden Bluetooth adapter nog sneller

De Ultra Small Bluetooth 2 USB Adapter Gold en de Ultra Small Bluetooth 2.1 USB Adapter – 25m zijn de nieuwste aanwinsten in het assortiment van Trust. De twee usb-adapters helpen eenvoudig diverse Bluetooth-apparaten aan te sluiten op notebook of gewone pc. Ze steken nauwelijks uit en zitten niet alleen veilig opgeborgen, maar kunnen ook blijven zitten als je de laptop uitschakelt.

Beide adapters zijn voorzien van een gouden connector voor optimale signaaloverdracht. Naast het feit dat goud beter contact maakt en dus minder storingsgevoelig is, is het ook een duurzamer materiaal waardoor je nog langer van je aanwinst kunt genieten.

De Trust Bluetooth 2.1 USB Adapter voegt niet alleen de allernieuwste Bluetooth 2.1 technologie toe aan je laptop of pc, maar voldoet ook aan de “Class 2+” specificatie. Deze techniek zorgt voor een verdubbeling van het bereik tot maar liefst 25 meter en tot 7x snellere koppeling (pairing) tussen apparaten en dat met een lager stroomverbruik. Mocht je echter een Bluetooth apparaat hebben dat met standaard Bluetooth technologie werkt dan is dat geen enkel probleem. De adapters werken ook met de oudere Bluetooth versies.

De Trust Ultra Small Bluetooth 2 USB Adapter Gold is vanaf nu verkrijgbaar en de Trust Ultra Small Bluetooth 2.1. USB Adapter – 25m is vanaf januari verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn respectievelijk 17,95 euro en 19,95 euro.

Verander fotos in pratende videos

Rugzak met ingebouwde camera voor de wintersport