in

Ubisoft in het teken van Disney

Volgende week, op 20 november, komen drie nieuwe Disneyspellen van Ubisoft uit: Tinkerbell, Spectrobes – Beyond the Portals, Sing It Camp Rock en Sing It High School Musical. Op 27 november volgen ook High School Musical 3, Senior Year en HSM – Dance.

Tinkerbell, bekend elfje uit Peter Pan, woont in Pixie Hollow, een wereld vol elfenvriendjes, een wereld waar het altijd lente is, een wereld gevuld met mysteries en rituelen, een wereld vol avontuur. Als TinkerBell ontdekt de speler alle geheimen van deze mysterische wereld. Je verdient elfenmuntjes en koop nieuwe materialen, kleding en accessoires voor Tinkerbell. Er zijn vele spelletjes, en ook moet het elfje zich voorbereiden op verschillende tijdstippen, vakanties en seizoenen. Tinkerbell is er voor de Nintendo DS.

Beyond the Portals is het spannende vervolg op Spectrobes. Het verhaal van de helden Rallen en Jeena gaat verder met nieuwe avonturen. De speler moet het opnemen tegen verschillende vijanden en zo veel mogelijk Spectrobes om de gehele collectie compleet te maken. In dit deel zitten meer dan 100 wezens, nieuwe items en gadgets, waaronder een nieuw verkenningsschip. Ook dit spel komt uit op de Nintendo DS.

Sing It is de gloednieuwe karaokegame van Disney waarmee iedereen urenlang zangplezier kan beleven. Er zitten originele videoclips in het spel en de toekomstige zanger of zangeres kan het opnemen tegen vrienden. Alle Disney hits komen aan bod. In de PS2 en PS3 bundels zitten twee microfoons; Wii en XBOX360 bundels bevatten één microfoon. Met Sing It HSM heb je alle hits uit High School Musical 1, 2 en 3.

High School Musical 3: Senior Year is een spel dat gebaseerd is op de muziek uit de gelijknamige film. Het spel bevat vele quizzes en de speler kan foto’s nemen van het favoriete personage en zo een memorabel jaarboek creeren. In HSM – Dance dans je mee op de muziek om zo personagers, songs en accessoires vrij te spelen. Ook zijn er diverse danswedstrijden voor multiplayergenot.

Verander fotos in pratende videos

Rugzak met ingebouwde camera voor de wintersport