in

Amilo gaat ook mini

Fujitsu Siemens Computers heeft een nieuwe Amilo. De lijn consumer notebooks is sinds IFA uitgebreid met de slimme kleine Amilo Mini Ui 3520. Deze minilaptop is 32.2 x 17.5 cm, bevat een Atom N270-processor en kan het meer dan vier uur volhouden op zijn batterij. Een echte noviteit zijn de verwisselbare clip-on covers in vijf verschillende kleuren. Zo kun je van kleur en look wisselen zonder veel moeite. Ook kun je een foto of andere afbeelding in de transparante cover plaatsen.

De Amilo Mini is ideaal voor mobiele mensen. Hij heeft een ontspiegeld beeldscherm van 8. 9 inch en weegt slechts 1 kg. E zit een ingebouwde wlan en umts-ondersteuning in via een express card slot. De 3G usb-dongle-ondersteuning en Bluetooth zorgen voor de connectiviteit.

De array microfoon en 1.3 megapixel webcam verzekeren een fenomenale beeld- en geluidskwaliteit. Vrolijk uw chatsessies op met de geïnstalleerde software YouCam van Cyberlink: verras vrienden met een leuke 3D avatar of maak grappige fotos met de morphing tool. Met de 4-in-1 kaartlezer kun je afbeeldingen moeiteloos van een digitale camera naar de Amilo Mini overbrengen. Je kunt ze ook direct naar het internet uploaden.

De mini-notebook wordt geleverd met Microsoft Windows XP Home Edition en een vaste schijf van 60 of 80 GB, die vanaf december uitgebreid kan worden tot 120 GB. De Amilo Mini Ui 3520 is vanaf oktober verkrijgbaar en kost 379 euro.

DENON DVD-2500BT Blu-ray Disc speler

Toetsenbord met achtergrondverlichting