in

Toetsenbord met achtergrondverlichting

Logitech lanceert maar liefst drie nieuwe toetsenborden. Het Illuminated Keyboard met subtiele achtergrondverlichting, is voorzien van het Logitech PerfectStroke systeem en heeft het dunste ontwerp aller tijden. Het diNovo Keyboard for Notebooks is speciaal ontworpen voor notebookgebruikers die – naast een muis – ook een comfortabel toetsenbord willen gebruiken. De Cordless Desktop S520 is een veelzijdige toetsenbord-muiscombinatie die aansluit op praktisch alle wensen van hedendaagse computergebruikers.

‘Stijl – met name de mogelijkheid om een stijl te kiezen die past bij persoonlijke smaak – is steeds vaker het uitgangspunt bij een aankoopbeslissing’, zegt Denis Pavillard, vice-president van de product marketing afdeling voor Logitech toetsenborden en desktops. ‘De drie nieuwe toetsenborden van Logitech sluiten naadloos aan op de trend waarbij unieke motieven van de consument centraal staan: van het werken (of: spelen) in omstandigheden met weinig licht tot het optimaliseren van comfort wanneer mensen met een notebook werken: de drie nieuwe toetsenborden zijn bij uitstek geschikt voor het vervullen van bijzondere wensen.

Het Logitech Illuminated Keyboard maakt het typen in ruimtes met weinig licht aanzienlijk makkelijker. Om de technologie van bestaande achtergrondverlichting te verbeteren, is het ontwerp van het toetsenbord gebaseerd op microlens reflectoren, een meerlaags verfproces en laser etching. Dit alles resulteert in zeer heldere achtergrondverlichting waardoor de aanduidingen op de toetsen aanzienlijk beter leesbaar zijn. Voor het snel schrijven van een e-mail of het chatten met een familielid of kennis: de instelbare achtergrondverlichting zorgt altijd voor de juiste verlichting van de toetsen.

Het Logitech Illuminated Keyboard en de nieuwe diNovo Keyboard for Notebooks zijn voorzien van het Logitech PerfectStroke systeem, een innovatief systeem dat het typen comfortabeler, vloeiender en stiller maakt. PerfectStroke zorgt ervoor dat de toetsen tot 3.2 mm ingedrukt kunnen worden in tegenstelling tot 2.2 mm, de afstand van een standaard notebook toetsenbord. Hiermee biedt het toetsenbord verbeterd comfort tijdens het typen omdat de gebruiker meer feedback heeft en zodoende minder fouten maakt tijdens het typen. Speciale microvering (‘scissors’) zorgt ervoor dat de weerstand evenredig over het toets-oppervlak verdeeld wordt. Zelfs als de gebruiker de rand van een toets aanraakt, dan voelt de toets-aanslag hetzelfde als in het midden van een toets.

Het Logitech Illuminated Keyboard is vanaf half september verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van € 79,99 en het diNovo Keyboard for Notebooks is in oktober verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van € 99,99. De Cordless Desktop S520 is in september verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van € 59,99.

Amilo gaat ook mini

PNY Mobility Pack