in

Anker Innovations brengt entertainment naar het grote doek met de Full HD Nebula Vega Portable beamer

Anker Innovations brengt binnenkort haar nieuwe Full HD beamer, de Nebula Vega Portable, op de markt.

De uitstekende helderheid van deze beamer gecombineerd met diverse opties maakt de Vega Portable een aantrekkelijke draagbare beamer. De geavanceerde projectietechnologie van HDR10 en 500 ANSI-lumen aan hoge helderheid zorgen ervoor dat films en series in full HD worden geprojecteerd. Door de ultra-fast autofocus heb je altijd scherp beeld en de beamer heeft een ingebouwde standaard voor stabiliteit. De beamer heeft daarnaast twee luidsprekers met een uitgangsvermogen van beide 4 W Dolby Digital Plus en zorgen daarmee voor een diep stereogeluid.

Nebula Vega Portable beschikt over Android TV 9.0, met meer dan 5.000 beschikbare apps geïnstalleerd, waaronder YouTube en Hulu. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te casten vanaf jouw eigen smartphone. Met een volle accu kan er 3 uur lang zonder stroom video’s bekeken worden, waardoor je dus altijd en overal kunt genieten van een film. De beamer is daarnaast ideaal om de aankomende EK wedstrijden op het grote doek (of een witte muur) te bekijken.

De Nebula Vega Portable is vanaf 8 juni verkrijgbaar via onder andere Bol.com voor €649,-

Naast de Nebula Vega Portable heeft Anker Innovations nog meer hoge kwaliteit beamers in hun assortiment in diverse prijsklassen. Zoals bijvoorbeeld de Mars II Pro of de Apollo Projector.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

44 procent Nederlanders bereid extra te betalen voor lokale producten en diensten

Voortaan kijk je niet alleen een film, maar beleef je hem!