in

Anker Innovations presenteert de PowerConf, een draagbare bluetooth speakerphone voor videovergaderingen

Anker Innovations presenteert de Anker PowerConf. Deze draagbare bluetooth speakerphone met professionele bel-kwaliteit zorgt ervoor dat je overal en altijd verstaanbaar bent tijdens je videovergadering.

Anker PowerConf

Ontelbare online videovergaderingen verder hebben veel mensen wel een keer last gehad van geluidsproblemen. Dit zorgt voor veel frustratie. Met de Anker PowerConf is dat verleden tijd. Deze bluetooth speakerphone zorgt ervoor dat jij en jouw gesprekspartners altijd goed verstaanbaar zijn en door zijn lichte gewicht en compacte maat is de PowerConf gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

Met slechts éénmaal opladen kan de PowerConf tot wel 24 uur gebruikt worden. Daarnaast is het apparaat multifunctioneel in te zetten. Zo is het door een USB-aansluiting het mogelijk om andere apparaten zoals een mobiele telefoon op te laden.

“Met de Anker PowerConf wordt vergaderen een stuk gemakkelijker”

“Met de Anker PowerConf wordt vergaderen een stuk gemakkelijker”, zegt Claudia Meijer, Country Manager Benelux bij Anker Innovations. “Elkaar niet of lastig kunnen verstaan is vervelend en het kost veel energie om iemand goed te kunnen verstaan, Dat behoort nu tot de verleden tijd en doordat de PowerConf gemakkelijk mee te nemen is ben je overal en altijd goed voorbereid.”

Ervaar minder vergaderfrustraties

De Anker PowerConf bevat 6 interne microfoons voor uitstekende opvang van het stemgeluid. Daarnaast bevat de speakerphone 360º dekking voor tot wel 8 personen waardoor jij en de aanwezige gesprekspartners altijd goed verstaanbaar blijven voor de persoon aan de andere kant van de lijn.

Ook bevat de Anker PowerConf slimme stemverbeteringstechnologie. Door een DSP-toepassing wordt omgevingsgeluid tot wel 20 dB onderdrukt en worden echo’s tot maximaal 70 dB gereduceerd. PowerConf verbindt niet alleen geluiden van buiten, maar compenseert tegelijkertijd het volume en de afstand van je stem. De Anker PowerConf bluetooth speakerphone is compatibel met platformen zoals ZOOM, Skype, Google Meet, Microsoft Meet etc.

Eigenschappen Anker PowerConf

De belangrijkste eigenschappen van de Anker PowerConf zijn:

  • Spreektijd van 24 uur na éénmaal opladen
  • Lichtgewicht en compact
  • Meerdere USB-C-aansluitingen
  • Compatibel met ZOOM, Skype, Google Meet, Microsoft Meet
  • Minder omgevingsgeluid door DSP-toepassing
  • Slimme stemverbeteringstechnologie

Beschikbaarheid

De Anker PowerConf heeft een adviesprijs van €149.- en is per direct verkrijgbaar bij MediaMarkt en BOL.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Ookla: “KPN heeft snelste 5G-netwerk van Nederland”

Razer Tomahawk Gaming Desktop komt officieel op de markt