in

Razer Tomahawk Gaming Desktop komt officieel op de markt

Razer maakt de beschikbaarheid bekend van de Razer Tomahawk Gaming Desktop. De Razer Tomahawk Gaming Desktop is aangekondigd op CES 2020 en won vijf “Best of CES”-prijzen. Het is een zeer compacte, modulaire desktop speciaal voor gamers, professionals en ontwerpers.

De Tomahawk Gaming Desktop meet slechts 210mm x 150mm x 365mm en heeft een inhoud van slechts 11,5 liter. Hij heeft een Intel Core i9-9980HK-processor, 16GB DDR4-geheugen, 512GB SSD + 2TB HDD en enkele modellen hebben een NVIDIA GeForce RTX 3080. De Tomahawk Gaming Desktop is voorzien van de Intel NUC 9 Extreme Compute Element-kaart. Deze bevat de processor, het geheugen en de SSD-opslag in één enkele module en is ondergebracht in het unieke schuiflade-ontwerp van de Tomahawk.

De schuiflade heeft een PCIe-slot om de Compute Element-kaart te hosten, een 750W-voeding, een 2TB HDD en een extra PCIe-slot voor een grafische kaart voor gebruikers die niet kiezen voor het RTX 3080-model. De schuiflade is veilig vergrendeld in de behuizing via een gereedschapsloze hendel en kan eenvoudig worden uitgetrokken. Zo hebben gebruikers snel toegang tot interne componenten voor als zij in de toekomst aanpassingen willen doorvoeren.

De desktop is gemaakt van CNC-gefreesd aluminium, geanodiseerd met een matzwarte afwerking en aan de onderkant voorzien van Razer Chroma RGB. De achterkant heeft diverse poorten, waaronder vier USB-A 3.2 Gen 2-poorten, twee USB-C Thunderbolt 3-poorten, twee Gigabit Ethernet-poorten en een 3,5 mm achterste luidsprekers/TOSLINK-combipoort.

Meer informatie over de Razer Tomahawk Gaming Desktop.

Prijs en beschikbaarheid
De Razer Tomahawk Gaming Desktop zal binnenkort in eerste instantie exclusief verkrijgbaar zijn op Razer.com voor een vanaf-prijs van $2.399,99.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Anker Innovations presenteert de PowerConf, een draagbare bluetooth speakerphone voor videovergaderingen

DigiTip & Winactie: Thuiswerk-accessoires van Trust