in ,

Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit: een compleet veiligheidspakket voor de beveiliging van jouw huis én gezin

Anker Innovations introduceert Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit. Onderdeel van de 5 in 1 Alarm Kit zijn de Eufy HomeBase, Keypad, Motion Sensor en twee Entry Sensoren.

Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit

Beheer de beveiliging van uw huis en gezin met de Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit. Alle onderdelen zijn gemakkelijk zelf te installeren. Zo kunnen de Entry Sensoren bevestigd worden aan zowel deuren als ramen, en zijn de Motion Sensor en Keypad gemakkelijk te monteren aan de muur met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

De Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit combineert de belangrijkste Eufy security-producten in één handige set

Alle beveiligingsproducten van Anker hebben een lange batterijduur. Zo houden de Entry Sensoren en de Motion Detector, na slechts één keer opladen, de omgeving tot wel twee jaar in de gaten. De Keypad heeft, na eenmaal opladen, een batterijduur tot wel 6 maanden. Daarnaast zijn er geen maandelijkse kosten.

“De Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit combineert de belangrijkste Eufy security-producten in één handige set”, zegt Claudia Meijer, Country Manager Benelux bij Anker Innovations. “Daarnaast zijn de producten uit deze kit, als onderdeel van de eufy-familie, compatibel met de EufyCam 2 en de Video Deurbel. Door de Security Home Alarm Kit te combineren met andere Eufy security-producten kun je nu je hele huis gemakkelijk voorzien van veiligheidsmaatregelen.”

Beveilig jouw huis en gezin met Eufy

De Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit biedt een volledig veiligheidspakket die jou, jouw familie en jouw privacy beschermt. Elk onderdeel van de Security Kit communiceert snel en veilig met de HomeBase dankzij ultra-veilige long-distance connectivity.

De Home Alarm Kit is gemakkelijk te beheren vanuit de Eufy Security App, ongeacht waar je je bevindt. Er komt direct een notificatie binnen wanneer de sensoren iets detecteren. Daarnaast is ook het alarm simpel te beheren vanuit de app. Deze is bij een vals alarm, bijvoorbeeld door spelende kinderen of huisdieren, gemakkelijk uit te schakelen. Data wordt lokaal en veilig opgeslagen op de HomeBase.

De Eufy Security 5-piece Home Alarm Kit werkt met bestaande eufy Security-producten zoals de EufyCam 2 en de Eufy Security Video Doorbell. Daarnaast is de Kit ook compatibel met de Apple Homekit, Amazon Alexa en Google Assistent.

Eigenschappen Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit

De belangrijkste eigenschappen van de Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit zijn:

  • Lokale opslag data
  • De Entry Sensoren en Motion Detector hebben een batterijduur van 2 jaar
  • De Keypad heeft een batterijduur van 6 maanden
  • Geen maandelijkse kosten
  • Compatibel met EufyCam 2 en de Eufy Security Video Doorbell
  • Compatibel met Apple Homekit, Google Home en Amazon Alexa

Beschikbaarheid

De Eufy Security 5-piece Home Alarm Kit, met als onderdelen de eufy HomeBase, Keypad, Monitor Sensor en twee Entry Sensors heeft een adviesprijs van €. 199,00 en is per direct verkrijgbaar bij Bol.com en binnenkort bij Coolblue.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Holst Centre: geprinte elektronica voorbij de researchfase door InScope project (video)

ASTRO Gaming onthult tweede generatie A20 Gamingheadset en USB-zender voor PlayStation, Xbox en PC