in ,

Ontdek de krachtige SoloCam S220 beveiligingscamera met geïntegreerd zonnepaneel van Eufy by Anker

eufy Security, Anker Innovation’s smart home-beveiligingsmerk, brengt de nieuwe, compacte SoloCam S220 op de markt.

De krachtige beveiligingscamera is voorzien van 2K beeldresolutie en bevat geïntegreerde AI-technologie voor optimale persoonsdetectie. Met de SoloCam S220 kun je rekenen op constante beveiliging, doordat deze naast de ingebouwde batterij ook een zonnepaneel bevat die de batterij automatisch oplaadt. De beelden worden intern opgeslagen, waardoor er geen abonnementskosten mee gemoeid zijn. De SoloCam S220 is vanaf vandaag te koop bij Coolblue en Amazon.

24/7 beveiliging in 2K resolutie

De S220 SoloCam is uitgerust met 2K resolutie en bevat een lens met een diafragma van f/1.6, zodat zelfs de kleinste details duidelijk te zien zijn. Om ook ‘s nachts goed beeld te hebben van wat er rondom jouw huis gebeurd, bevat het apparaat infraroodtechnologie waardoor de helderheid van het beeld niet verloren gaat. Door de geïntegreerde Al-technologie van de camera ontvang je snelle en nauwkeurige waarschuwingen voor persoonsdetectie en ben je altijd snel op de hoogte als er iemand in de buurt is. Het ingebouwde zonnepaneel van 0,9 watt kan tot 400 mAh zonne-energie per dag verzamelen, dat is meer dan drie keer het gemiddelde dagelijkse wattage dat de S220 SoloCam nodig heeft. Hierdoor heb je de zekerheid dat jouw huis, bedrijf of eigendom dag en nacht wordt bewaakt.

Compatibiliteit en installatie

De SoloCam S220 bevat een interne opslag van 8GB en kan ook worden gekoppeld aan de Eufy Security Homebase 3-datahub voor extra features op het gebied van detectie en uitbreidbare lokale opslag (tot 16 TB). Hierdoor voorkom je maandelijkse kosten voor het opslaan van of toegang krijgen tot gebruikersgegevens. Om het beste uit de SoloCam S220 te halen is het aan te raden om hem te installeren op een plek waar dagelijks de zon op schijnt. De compacte, draadloze camera is eenvoudig te bevestigen en gebruiksklaar te maken in slechts een paar minuten. Dankzij de IP67-classificatie van de SoloCam is dit apparaat bestand tegen regen, hagel en hitte en heeft de camera een lange levensduur.

S220 SoloCam-productspecificaties

  • 135° gezichtsveld van de camera
  • Opladen op zonne-energie met back-upbatterij voor 3 maanden
  • H.264 geavanceerde videocodering
  • 8 GB interne lokale opslag (uitbreidbaar geheugen tot 16 TB met Homebase 3)
  • Tweerichting Audio (haalt externe audio op binnen 8 meter van het apparaat)
  • Ondersteunt Google Assistant en Amazon Alexa-commando’s
  • 2,4 GHz WiFi-connectiviteit
  • Grootte – 97 × 80,5 x 57,5 ​​mm
  • Gewicht – 320 g

De SoloCam S220 is nu verkrijgbaar bij Coolblue en Amazon voor €129,-

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Fresh ‘n Rebel Twins Elite Earbuds review

De helft van de jonge consumenten vindt het aanvaardbaar om namaakproducten te kopen