in

AOPEN highlights KP180 USB 180° Webcam

AOPEN zet de KP180 in de spotlight – De KP180 is een standaard USB webcam die gebruikt wordt in kleine en medium vergaderruimtes en in het onderwijs voor studenten die een college niet fysiek kunnen bijwonen of die later opnames terug willen kijken als hulp bij het studeren voor tentamens.

Het COVID-19 virus grijpt nog steeds om zich heen en AOPEN realiseerde zich dat een 1.5 meter samenleving problemen veroorzaakte voor bedrijven in de vergaderruimtes. Tijdens video conference calls is afstand houden niet te realiseren zonder een aantal van de teamleden buiten beeld te zetten. Met de KP180 is dit niet nodig. Door de 180° kijkhoek is de hele ruimte, inclusief alle teamleden in beeld.

De KP180 heeft een dubbele lens die de twee beelden samensmelt tot één duidelijk beeld zonder vervormingen. De KP180 wordt veelal gebruikt als standaard webcam, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met een Windows OS, MacOS of Chrome OS systeem, zoals een ME57U.

De KP180 heeft een extra optie om de ingebouwde tracking software te activeren via een Windows of MacOS systeem. Deze software biedt meerdere mogelijkheden. Zo kun je meerdere mensen tegelijk selecteren om hen in verschillende weergaves in beeld te laten komen en je kunt mensen ‘‘tracken’’ en identificeren als ze veranderen van plek of rondlopen.

De volledige specificaties zijn te vinden op de AOPEN website.

‘’AOPEN heeft al een leidende positie in de smart building markt met meerder hardware producten. Ons huidige productportfolio focust zich op room booking, bezoekersregistratie, beveiliging en narrowcasting en nu ook op video conferencing. Door het toevoegen van de KP180 aan het smart building portfolio zetten we nog een stap in de goede richting om een volledig smart building portfolio op te bouwen.’’ zegt Anthony Gerrits, Sales Directeur bij AOPEN EMEA.

De KP180 werkt naadloos samen met alle grote meeting apps, zoals Zoom, GoToMeeting, Skype, Google Hangouts, Microsoft Teams en meer.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ASML stapt in samenwerking voor digitale inclusie ouderen

DigiTest: OPPO Find X3 Neo review