in ,

Apple TV+ komt naar Panasonic-tv’s

Apple’s streaming service is nu beschikbaar op compatible Panasonic-tv’s vanaf 2017 – Apple TV+ is nu beschikbaar in Europa op 4K Panasonic-tv’s uit 2017 en later, die zijn voorzien van het Besturingssysteem My Home Screen.

Op alle compatible tv’s wordt het pictogram van de Apple TV+ -app zichtbaar in de applicatieweergave en op sommige modellen wordt het pictogram ook op het startscherm geplaatst. Kijkers kunnen nu genieten van de content op Apple TV+ met de beeldkwaliteit waar Panasonic bekend om staat.

Apple TV+, de eerste volledig originele video-abonnementsdienst en de thuisbasis van de meest tot de verbeelding sprekende verhalenvertellers van dit moment, biedt een bekroonde en inspirerende reeks originele series en films. Apple Originals die nu op Apple TV+ worden gestreamd, omvatten onder andere de bekroonde, wereldwijde hitserie ‘Ted Lasso’ met in de hoofdrol en als Executive Producer Jason Sudeikis, en ‘The Morning Show’ met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon in de hoofdrol en als uitvoerend producenten. Evenals Tom Hanks’ nieuwste recordbrekende film ‘Finch’; en nieuwe series zoals “The Shrink Next Door” met in de hoofdrol en als Executive Producer Will Ferrell en Paul Rudd, en “Dr. Brain”, de eerste Koreaanse originele serie, geregisseerd door visionair filmmaker Kim Jee-woon.

Ondersteunende modellen: 4K Panasonic-tv’s met My Home Screen OS met productvoorvoegsels EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, JX.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Lebara Sim Only abonnementen nu ook met telefoons

NETGEAR en Holdan slaan handen ineen om bereik in de professionele AV-markt te vergroten