in

AR City Game lanceert La Casa de Papel Augmented Reality citygame

Fan van de populaire Netflix-serie La Casa de Papel en altijd al willen beleven hoe het is om de Koninklijke Munt te beroven? Dit kan nu in de eerste high-end Augmented Reality citygame van AR City Game gebaseerd op de populaire serie.

Samen met vrienden, collega’s of familie ga je op pad en voer je challenges uit om El Professor te helpen en de overval te doen slagen. Dit alles om met de buit naar huis te gaan.

Next level outdoor escape room

Door een outdoor escape room te combineren met Augmented Reality (AR), waarbij verschillende elementen worden toegevoegd aan de werkelijkheid, is de city game een echte beleving. In teams van vijf tot tien personen ga je geheel in La Casa de Papel-stijl – inclusief de beroemde Dali maskers – in de game aan de slag met een plan om de overval op de Koninklijke Munt te laten slagen. Voor succes is samenwerken een must.

Een outdoor escape room combineren met Augmented Reality

Compleet met Ipads en een koffer vol gadgets ga je op pad, beantwoord je vragen, los je puzzels op, verzamel je de benodigde elementen voor de roof die zijn verstopt in jouw stad én zul je de politie moeten ontwijken. In 2 á 3 uur los je 22 tot 25 vragen op om de Munt binnen te dringen en er vandoor te gaan met het geld.

De La Casa de Papel AR Citygame is te spelen in alle Nederlandse steden, vanaf €22 per persoon (afhankelijk van de groepsgrootte).

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

WIN & DigiTip: ‘s werelds eerste SSD-adapter-hybride!

LG’s nieuwste TV en audio innovaties met AI-technologie erkend met EISA Awards