in ,

Arlo onthult zijn nieuwste Essential-reeks, met 2K-resolutie en 4-in-1-beveiligingsfuncties voor optimale thuisbeveiliging

“De meest geavanceerde Essential-camera’s tot nu toe” – Arlo heeft aangekondigd dat zijn nieuwste Essential-reeks nu beschikbaar is in Nederland.

Deze nieuwe productreeks voorziet in 4-in-1-beveiligingsfuncties en komt tegemoet aan de groeiende behoefte van consumenten aan een betaalbare oplossing voor een veiliger huis. Het assortiment bevat diverse nieuwe functies, zoals 2K resolutie, waarmee de Essential-camera’s helderder en geavanceerder zijn dan ooit tevoren. De Essential reeks, bestaande uit de Essential Outdoor, Essential Outdoor XL, Essential Indoor en Video Doorbell is geschikt voor een breed scala aan gebruikers en prijsklassen. Bovendien zijn de Essential Outdoor, Essential Outdoor XL en Video Doorbell verkrijgbaar in een resolutie van 1080p. Elke camera werkt samen en individueel om gebruikers te voorzien van de vier meest gevraagde functies op het gebied van huisbeveiliging: video-opname, audiobewaking, bewegingsdetectie en afschrikking.

De zomermaanden staan bekend als beruchte periodes voor inbraken vanwege vakanties. In deze periode vinden al jarenlang meer inbraken plaats dan in de maanden voor of na de zomer. Traditioneel waarschuwen politieteams en gemeentes jaarlijks met diverse campagnes mensen voor inbrekers die vaak toeslaan tijdens de zomervakantie. Dit betekent dat de lancering van het Arlo Essential-assortiment perfect getimed is, nu consumenten hun huis gereedmaken voor het reisseizoen. Het Essential-assortiment van Arlo is compleet met camera’s die zowel samen als afzonderlijk werken om de beste bescherming in en rondom het huis te bieden. Bovendien zijn alle producten in het assortiment compatibel met het Arlo Secure-abonnement, zodat gebruikers volledig kunnen profiteren van alle Arlo-voordelen, zoals cloudopslagopties en diefstalbeveiliging.

Arlo’s Essential Outdoor en Outdoor XL bieden helderdere video om elke gebeurtenis vast te leggen

De Essential Outdoor en Outdoor XL zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige maar uitgebreide huisbeveiligingssystemen. De camera’s maken gegarandeerd dag en nacht scherpe video’s. Met zowel de 2K- als de 1080p-resolutieopties kunnen gebruikers de buitenkant van hun eigendom in de gaten houden in heldere video’s zonder vervorming. Beide beveiligingscamera’s hebben helder tweewegsaudio met extra onderdrukking van ruis en echo, waardoor belangrijke details goed hoorbaar zijn. Bovendien kunnen gebruikers indringers waarschuwen dankzij de slimme sirene van 80 dB, die tot op 30 meter afstand te horen is. De krachtige schijnwerper verlicht tot 5 meter rondom het pand en gaat automatisch aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dankzij Bluetooth is de camera eenvoudig te installeren, en met het realistische nachtzicht in kleur kunnen gebruikers op elk moment van de dag of nacht gemakkelijk zien wat er rondom hun huis gebeurt. Arlo Essential-camera’s zijn bovendien gebouwd om extreme weersomstandigheden te weerstaan. Het weerbestendige polycarbonaatmateriaal zorgt ervoor dat de camera werkt in regen, zon, wind en sneeuw. Met een Arlo-abonnement kunnen gebruikers tot 60 dagen veilige cloudopslag ervaren, samen met interactieve meldingen voor ultieme veiligheid. Voor degenen die vaak van huis zijn, heeft de Essential XL ook een batterijduur tot 4 keer langer om hun eigendommen langer te beveiligen.

De videodeurbel van Arlo biedt voordeurbeveiliging, nu in 2K.

De Video Doorbell biedt uitgebreide beveiliging voor de voordeur in een resolutie van 2K of 1080p, met heldere communicatiemogelijkheden, waardoor het de perfecte instap is voor nieuwe gebruikers van beveiligingssystemen. Dankzij de ingebouwde ‘Real-Time Talk’-functie in de luidspreker en microfoon kunnen gebruikers, met ruis- en echo-onderdrukking, bezoekers aan de deur duidelijk zien en spreken. De uitgebreide Head to Toe kijkhoek legt bezoekers vast in een volledig 1×1 beeld, zodat gebruikers duidelijk kunnen zien wie of wat er voor hun deur staat. Met een door AI aangedreven Arlo Secure-abonnement kan de Video Doorbell ook mensen, huisdieren, voertuigen en pakketten identificeren, zodat gebruikers dag en nacht op de hoogte kunnen worden gesteld van specifieke gebeurtenissen.

‘Plug in and Protect’ met de Arlo Essential Indoor Camera.

Voor volledige thuisbescherming en privacy is de Arlo Essential Indoor Camera de perfecte oplossing voor thuisbeveiliging, vooral voor mensen met kinderen en huisdieren. De nieuwe 2K-resolutie biedt realistische video-opnamen, waardoor gebruikers duidelijk kunnen zien wat er in het huis gebeurt. Met tweeweg-audio is een snelle respons mogelijk tijdens elke gebeurtenis, wat het nog eenvoudiger maakt voor de 45% van de thuisbeveiligingsgebruikers die hun huisdieren controleren terwijl ze niet thuis zijn. Met een automatische privacy lenscover kan de Essential Indoor Camera worden ingeschakeld en uitgeschakeld via de app, zodat gebruikers precies kunnen bepalen wat de camera kan zien. Dit kan worden geactiveerd wanneer je thuis bent, wat maximale privacy voor gebruikers biedt, en kan worden gedeactiveerd om het huis te beschermen wanneer dat nodig is, De Arlo Essential Indoor is compatibel met de meeste stemassistenten, waaronder Alexa en Google Home, zodat gebruikers het systeem snel handsfree kunnen bedienen.

Arlo Secure – een extra beschermingslaag voor uw huis, camera’s en video’s.

De Arlo Secure-app stelt gebruikers in staat om hun camerasysteem aan te passen en vanaf 1 april 2024 nieuwe bonusfuncties toe te voegen, zoals aangepaste privacyzones. Met een Arlo Secure-abonnement kunnen gebruikers hun video’s veilig opslaan in de cloud en profiteren van extra voordelen zoals diefstalvervanging en activiteitszones voor ultieme gemoedsrus

De Essential-camera’s zijn de nieuwste toevoeging aan Arlo’s Essential-camerareeks met prijzen van €179,99 (FHD) en €229,99 (2K) voor de Essential Outdoor 2-cam-kit. De Essential Outdoor XL 2-cam-kits beginnen bij €249,99 (FHD) en €299,99 (2K). De Essential Indoor Camera 2-cam-kit wordt verkocht voor €179,99 (2K). De videodeurbel begint bij €99,99 (FHD) en €169,99 (2K).

De nieuwste Arlo Essential Outdoor-camera is vanaf heden verkrijgbaar in 2K-resolutie via Arlo.com en geautoriseerde Arlo-dealers, evenals in HD-resolutie via Amazon.com.

Het volledige assortiment zal beschikbaar zijn vanaf 1 april 2024, inclusief de Essential 2K en de Essential HD.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

BLUbeem van Brink’s brengt alle betaalmiddelen onder één dak

Coolblue organiseert Nationale Belletjetrekdag