in

Audio-Technica onthult True Wireless oordopjes met superdiepe bassen en isolerende actieve ruisonderdrukking

Audio-Technica onthult vandaag zijn laatste model True Wireless oordopjes, de ATH-CKS30TW+. Maak je dag nog beter met deze in-ear hoofdtelefoon met isolerende actieve ruisonderdrukking en laat je zintuigen prikkelen met dreunende bassen die je van zulke compacte oordopjes nooit zou verwachten.

Audio-Technica’s nieuwste oordopjes zijn het hoogtepunt van een 15-jarige zoektocht naar superdiepe bassen en hebben akoestische kanalen en 9 mm-drivers van eigen ontwerp die de luchtstroom perfect controleren. Het resulterende geluidsbeeld klinkt als een live optreden, met een rijk, strak en gecontroleerd laag, een gedetailleerd midden en een sprankelend hoog, en dat voor al je muziek, films en games.

En als je de diepste tonen van je favoriete nummers wilt verkennen, biedt Audio-Technica jou met zijn Connect-app toegang tot een equalizer voor de allerlaagste frequenties (Bass Boost – Deep), die de bassen nóg meer versterkt, voor dansbeats die je moet gehoord hebben om het te geloven.
Daarnaast kunnen luisteraars dankzij de vier extra equalizerpresets elke geluidsbron beter doen klinken, van stemgeluiden tot dynamische gamingaudio. Deze presets, Bass Boost – Beat, Dynamic, Vocal en Clear, kunnen in de app als favoriet worden ingesteld en automatisch worden ingeschakeld telkens wanneer de oordopjes worden gebruikt.

Omdat de ATH-CKS30TW+ superdiepe bassen combineert met actieve ruisonderdrukking, kunnen muziekliefhebbers volledig opgaan in hun muziek, ongehinderd door de omgevingsgeluiden van bijvoorbeeld airconditioners of het openbaar vervoer.

De actieve ruisonderdrukking met feedforward-technologie kan met een tik op de ingebouwde aanraaksensoren worden ingeschakeld, en in transparantie- of spraakmodus worden bovendien ook omgevingsgeluiden binnengelaten. Hierdoor kunnen luisteraars gesprekken voeren zonder dat ze de oordopjes uit hun oren hoeven te halen.

Wanneer de ruisonderdrukking is ingeschakeld, kunnen gebruikers elk volledig opgeladen oordopje tot wel 6,5 uur gebruiken. Wanneer de oordopjes worden gebruikt samen met het volledig opgeladen, uiterst compacte oplaaddoosje, bedraagt de batterijduur maximaal 17,5 uur. Wie de oordopjes nog langer wil gebruiken, kan ook de ruisonderdrukking uitschakelen. Hierdoor kunnen luisteraars elk oordopje tot 7,5 uur lang gebruiken, of tot 20 uur in combinatie met het oplaaddoosje.

De ATH-CKS30TW+ is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren en zit strak in het oor

De ATH-CKS30TW+ is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren en zit strak in het oor, voor een natuurlijke en stevige pasvorm die voorkomt dat de bastonen wegvallen en die ongewenste omgevingsgeluiden fysiek verhindert om de hoofdtelefoon binnen te dringen.

Deze comfortabele, lichte en nauw aansluitende oordopjes zijn de perfecte metgezel tijdens intensieve workouts, terwijl de IP55 water- en stofbestendigheidsklasse ervoor zorgt dat luisteraars met een gerust hart intensief kunnen trainen of naar het strand gaan. Tot slot zorgen het handige Out of Range-alarm en de Product Locator ervoor dat luisteraars zich nooit meer hoeven af te vragen waar ze de oordopjes hebben laten liggen.

De Audio-Technica ATH-CKS30TW+ is verkrijgbaar vanaf vandaag 11 uur. Adviesprijs: € 99. Voor meer informatie kun je terecht op www.audio-technica.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

LOGITECH G lanceert de nieuwe G309 LIGHTSPEED-gamingmuis

AI op het werk: Nederlanders zijn koploper in Europa