in

Bassie en Adriaan nog steeds favoriet

De meest verkochte navigatiestemmen rondom de zomervakantie zijn de stemmen van Bassie en Adriaan. Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl heeft diverse stemmen uit de kinderserie beschikbaar: Clown Bassie, Vlugge Japie, Robin de Robot en De Baron in een stempakket. De navigatiestemmen van Bassie en Adriaan zijn voorzien van grappige uitspraken en persoonlijke slogans, waardoor de stemmen de gebruikers niet alleen de juiste weg wijzen.

Navigatiestemmen.nl heeft inmiddels een collectie van meer dan zestig verschillende stemmen. Zo spraken Emile Ratelband, Kim Holland, Hans Kazan, Big Kelly, Maud Mulder, Ben Cramer, Manon Thomas, Tom Blom en enkele andere bekende Nederlanders een eigen navigatiestem in om gebruikers van navigatiesystemen te helpen de weg te vinden.

Rondom de zomervakantie zien we een duidelijke verhoging van het aantal verkochte navigatiestemmen, mensen vinden het leuk om op vakantie met eens een andere navigatiestem, zo laat het bedrijf weten. Deze zomer is een duidelijke voorkeur zichtbaar bij de vakantiegangers voor de navigatiestemmen uit de bekende kinderseries Bassie en Adriaan.

Apacers kleurige, nieuwe Steno-usb

Secret Flirts voor Nintendo DS