in

Filmen, fotograferen, gamen en mp3 met kindercamera

Speciaal voor kinderen introduceert V-Tech de 2.0 megapixel digitale camera Kidizoom Pro. Hiermee maken de kleintjes de mooiste foto’s en filmpjes, die zij zelf kunnen bewerken met grappige animaties. De Kidizoom Pro functioneert bovendien ook als mp3-speler. De adviesprijs van de Kidizoom Pro is 89,95 euro.

Bij de Kidizoom Pro van V-Tech zit een koptelefoon, zodat het kind naar zijn eigen muziek kan luisteren. Daarnaast kan hij zich vermaken met een van de vijf spelletjes die er standaard opstaan. De camera heeft een 2x digitale zoom en is aan te sluiten op de tv en pc om foto’s te bekijken en spelletjes te spelen. Kidizoom Pro is inclusief extra frontje, polsbandje, cd-rom met software en hoofdtelefoon.

Ook al kan de Kidizoom Pro tegen een stootje, dat wil niet zeggen dat ie niet extra beschermd kan worden. Geef de camera een eigen Kidizoom tas. Hierin kan ie overal tegen. Met de verstelbare en los te koppelen draagriem past ie altijd. De tas bergt de camera samen met koptelefoon, batterijen en handleiding makkelijk op.

Om de zelfgemaakte foto’s altijd en overal aan vriendjes te showen is er de Kidilook. Hierop passen maar liefst 100 foto’s, die ook nog eens te verwerken zijn in een fotoverhaal met zelfbedachte tekst. Of schudt de gadget eens een keer goed door elkaar, dat geeft een onverwacht en extra grappig effect.

Kidizoom Pro kost 89,95 euro. De bijbehorende Kidizoom tas heeft een adviesprijs van 14,95 euro en Kidilook kost 32,95 euro. Deze producten zijn verkrijgbaar vanaf het najaar.
Verkoop- en productinfo: VTech Electronics Europe. Kijk op www.vtechnl.com.

Apacers kleurige, nieuwe Steno-usb

Secret Flirts voor Nintendo DS