in

Beauty mode bij Olympus

Olympus heeft negen nieuwe compact cameras geïntroduceerd, eindelijk mogen we spreken over de 2009 line-up! Opvallend hierbij is de Beauty mode bij sommige modellen die ondermeer gezichten jeugdiger weergeeft.

De grootste gemeenschappelijke deler voor deze nieuwe line-up is dat alle modellen standaard een intelligent auto mode aan boord hebben zodat de fotograaf in elke situatie de juiste instellingen heeft. Deze intelligente automodus combineert de gezichtsherkennings- en schaduwaanpassingstechnologieën en herkent zo automatisch de vijf meest gangbare situaties. Dit betekent dat u perfecte opnamen kunt maken zonder handmatig de instellingen aan te passen.
De meest vernieuwende feature voor deze line up is wel de beauty mode, de beautymodus werkt eventuele oneffenheden weg nadat de opname is gemaakt. Deze functie herkent automatisch de gezichten van personen en zorgt ervoor dat de huidtinten fraaier, vloeiender en jeugdiger worden weergegeven. Vrijwel alle toestellen beschikken over deze nieuwe feature.
De toppers in deze line-up zijn de µ-classic modellen, chic, strak design en boordevol aan functies zoals gezichtsherkenning, schaduwaanpassing, smile-shot waarbij de camera pas een foto maakt als de persoon voor de camera lacht (µ-7000 & µ-5000) , een Hyper Crystal III lcd van 6.9cm voor de µ-9000 waardoor het scherm zelf in sterke lichtomstandigheden te zien is, en nog veel meer. Al deze modellen werken met de genoemde beauty mode. De µ-classic modellen hebben een prijsrange van 229 tot 349 euro.

Nieuwe set games hardware van Logitech

Interactiviteit staat voorop bij Samsung